Odlaskom na benefit koncert podržite Anarhistički sajam knjiga

Ivor Car

8. ožujka 2007.

Odlaskom na benefit koncert podržite Anarhistički sajam knjiga

Naše vrle kolege iz bliskog nam "Što čitaš" u nedjelju će, 11. ožujka godine ove, u zagrebačkom klubu Močvara organizirati koncert, i to ne bilo kakav koncert nego benefit koncert. A benefit iz razloga što treba pripomoći trećem Anarhističkom sajmu knjiga koji će se, prema planu i programu organizatora, održati od 30. ožujka do 1. travnja ove godine

Kako sami organizatori procijenjuju, prva dva Anarhistička sajma knjiga, koja su se također održala u Zagrebu, bila su vrlo uspješna, barem prema reakcijama sudionika, posjetitelja, ali i znatiželjnika. Stoga je dugoročni cilj da ova manifestacija u narednim godinama zaživi i razvije se i u drugim smjerovima, što mi sa Lupige, dakako, itekako podržavamo.

Kako su za organizaciju sajma potrebna određena materijalna sredstva i ove godine se prikuplja neka lovica kako bi Anarhistički sajam knjiga izgledao i bio što kvalitetniji. U tome će pripomoći i Močvara koja će u nedjelju 11. ožujka organizirati benefit koncert na kojem će nastupiti manje poznati bendovi, naravno punk usmjerenja, kao što su Mikrofonija (melodični punk), Šta ima? (kriivocrtni impulsi zvukopisnog čudnoređa) i Poruka u prazno (još jedan bend s melodičnim punk zvukom).

Stoga vas na ovom mjestu pozivamo da u nedjelju posjetite Močvaru (cijena ulaznice tričavih 25 kuna), a od 30. ožujka do 1. travnja Anarhistilčki sajam knjiga na kojem će svoja djela predstaviti pedesetak izdavačkih kuća u prostoru Zelene akcije, Frankopanska 1 (u dvorištu) i na Cvjetnom trgu.