KONFABULATOR: Liječnici otkrili čija je dlaka urasla u stražnjicu ministra Ranka Ostojića

Ivan Kegelj

12. travnja 2012.

KONFABULATOR: Liječnici otkrili čija je dlaka urasla u stražnjicu ministra Ranka Ostojića

Desetak dana nakon što je ministar policije Ranko Ostojić operativnim zahvatom odstranio apsces u području glutealne regije, javnost je dobila priliku uputiti se i u detalje operacije. Apsces u glutealnoj regiji, valja naglasiti, zapravo je dlaka urasla u Ostojićevu guzicu, a liječnici bolnice Rebro sad su izišli s informacijom kojom otkrivaju i čija je dlaka završila u ministrovoj pozadini. Našem portalu ovu informaciju ekskluzivno je otkrio kirurg Miljenko Mesarić, koji je operirao ministra unutarnjih poslova


Prve probleme s dlakom uraslom mu u stražnjicu ministar Ostojić osjetio je sjedeći u saborskim klupama 

"Operacija koju smo izveli na ministrovoj stražnjici nije bila teška, iako je apsces penetrirao poprilično duboko u istu", kaže Mesarić. Nakon što su uraslu dlaku izvadili na svjetlo dana, liječnici Rebra mikroskopskom analizom utvrdili su da ista pripada neimenovanom uredniku unutarnje politike u Slobodnoj Dalmaciji, splitskom dnevnom listu u vlasništvu Europa-press Holdinga.

KONFABULATOR: Mladen Bajić na korak do Guinnessove knjige rekorda!

JOZEFINA DILBER: Ranko Ostojiću, što ti znači to -"znači"?

NABRIJAVANJE: Ostojić plaća piće onome tko u njegovom intervjuu Globusu pronađe tvrdnju s naslovnice tog tjednika

UVREDE & PODMETANJA VIKTORA IVANČIĆA: Rovovska bitka Krunoslava Kljakovića

- Ministar Ostojić već prije operacije rekao nam je da je u vrijeme dok je bio zaposlenik EPH, točnije dok je obnašao dužnost člana Uprave Slobodne Dalmacije za pravne i kadrovske poslove, često sjedio na glavama urednicima tog lista. S obzirom na broj urednika u splitskom dnevniku, nismo mogli točno znati čija dlaka je penetrirala u Ostojićevu stražnjici te smo nakon njezinog vađenja iz ministrovog gluteusa prionuli mikroskopskoj analizi iste. Utvrdilo se da dlaka uistinu potječe s glave jednog od urednika, ali njegovo ime ne možemo otkriti budući da to spada u domenu liječničke tajne. Reći ću vam tek da je riječ o dlaci s glave jednog od urednika zaduženih za unutarnju politiku, ustvrdio je kirurg Miljenko Mesarić. 


Probleme u glutealnoj regiji osjeća i Ninoslav Pavić

Operacija glutealne regije ministra Ostojića nije i zadnja koju će u ovom mjesecu obaviti liječnici na Rebru. Kirurg Mesarić otkrio nam je da se prije nekoliko dana na Rebro javio vlasnik Europa-press Holdinga Ninoslav Pavić, kojeg muči isti problem koji je nedavno saniran kod Ministra unutarnjih poslova. Pavić je liječnicima pojasnio kako sumnja da u slučaju njegove glutealne regije urasla dlaka pripada ministru Ranku Ostojiću, kojem je Pavić često sjedio na glavi u vrijeme dok je ovaj bio zaposlenik Slobodne Dalmacije. Pavić sumnja da je u tom razdoblju jedna od dlaka s Ostojićeve glave urasla u njegovu glutealnu regiju, a ove sumnje liječnici će potvrditi ili opovrgnuti tijekom idućeg tjedna.

Lupiga.Com