Jeremy Irons kao čistač

Ivor Car

14. ožujka 2002.

Jeremy Irons kao čistač

Slavni britanski glumac Jeremy Irons iznenadio je sve prisutne na jednom irskom aerodromu. Naime, čekajući avion, zasmetale su mu prepune pepeljare i stolovi nakrcani praznom pivskom ambalažom, pa je odlučio stvar preuzeti u svoje ruke. Uzeo je kolica za čišćenje i čistačevo odijelo i bacio se na posao.
Poznati filmski glumac i dobitnik prestižne nagrade Oscar, Jeremy Irons u srijedu je začudio sve prisutne na aerodromu "Shanon" u jugozapadnoj Irskoj, gdje se našao putujući na svojoj čestoj relaciji, budući da u Corku na jugu te zemlje posjeduje dvorac.  Njegov avion je preusmjeren na Shanon i preostalo mu je samo čekanje.
 Čekajući nastavak putovanja u aerodromskoj čekaonici, oscarovac je odlučio preuzeti posao čistača pa je čistaču uzeo kolica i odjeću i krenuo u čišćenje čekaonice.  Ovaj njegov dosada neotkriveni talent izazvao je veliko zanimanje medija, pa su uskoro do glumca dospjeli novinari irskog "Dailly Mirrora" kojima je 58-godišnji Jeremy izjavio: "Nakon što sam se čekajući dovoljno načitao, pogledao sam oko sebe i uvidio kako je mjesto toliko prljavo da sam ga sam odlučio očistiti". Dodao je i kako je zbog čekanja bio jako deprimiran, a nakon što je zaveo malo reda u aerodromsku čistoću, osjećao se puno bolje.
Zanima nas samo kako se osjećao jadni čistač kojemu je čišćenje posao, a Irons mu je jasno dao do znanja da svoj posao ne obavlja dobro. Možda mu je zauzvrat čistač trebao ponuditi dio svoje plaće.
O Jeremy Ironsu,  vječnom "negativcu" možete ponešto saznati na www.jeremy-irons.com.