Izbor za najružnijeg Dalmatinca

miro@lupiga.com

14. ožujka 2002.

Izbor za najružnijeg Dalmatinca

Neki kažu da su Dalmatinci najbolji ljubavnici, a da Bosanci imaju najveće penise. Isto tako mnogi će vam reći da su hrvatske žene najljepše na svijetu, a neki će kao naš prijatelj Nagatsuka reći da hrvatska žena ima hladno srce. Što će reći žiri o najružnijem Dalmatincu saznat ćemo 12. travnja kada će se ponovo održati ovo natjecanje koje se ugasilo prije nekoliko godina.
U pravoj poplavi missica kojima su nas zasuli i kojima nam valjda pokušavaju objasniti da smo najljepši na svijetu, izdvajamo natjecanje za najružnijeg Dalmatinca. Show koji je osmislio Splitski estradni menadžer Damir Karaman trajati će tri dana, a ove godine kao posebni gost dolazi i predsjednik Republike Pešćenice, Željko Malnar kojemu će u splitskoj zračnoj luci biti priređen protokolarni doček. Kako kaže organizator, zanimanje za izbor je izuzetno veliko, a ni fond nagrada nije loš.
Najružniji dalmatinac tako će dobiti 5000 kuna, romantičnu većeru s porno zvijezdom Lidijom i nastup u "Nightmare stageu". Isto tako sudjelovat će u natjecanju za izbor najružnijeg Hrvata, ako se natjecanje održi ove godine.

Ukoliko osjećate da 5000 kn može biti vaše javite se na broj 098/9060-121 i budite na ponos vašim bližnjima.