Što je novoga?

Ivor Car

9. rujna 2003.

Što je novoga?

Prošli tjedan rekosmo kako novica "Što je novoga" ubuduće neće kasniti. Slagali smo vam, nego šta? Osim što kasni, novica će definitivno proglasiti ime ovoga sajta ženskim, jer ne samo da je Lupigin kum presudio tako, nego ste to odlučili i vi. Dakle, Lupiga je žensko, a neka pati koga smeta. U ostatku bit će tu tek škrti komentari stavki uobičajenih za ovu novicu!

Iako obećasmo prošloga tjedna kako ova novica neće kasniti, obećanje prekršismo prvom mogućom prilikom, baš kako ste vjerujem i očekivali. Razlozi, dakako, nisu bitni. Od novih stvari baš i nema nekog izbora, jer ne vidim nešto posebno što bi se moglo izdvojiti, ali općeniti je dojam da se nešto događa na Lupigi i da su svi nekako živnuli.

Ne zaboravimo spomenuti kako je od sada i prošlotjednom anketom potvrđeno kako je Lupiga zapravo ženskog roda. Naime, tako misli većina vas, a raduje spoznaja kako je drugi po brojnosti bio odgovor Ma zakon, eto šta je! Tek iza navedena dva mišljenja dolazi ono kako je Lupiga Muško, a zadnje mjesto sa uvjerljivo najmanje vaših odgovora dobila je teorija kako je Lupiga zapravo Ono.

Ovotjedna anketa, smišljena je u nešto više od 12 sekundi i proučit će vaše odnose sa kino dvoranama. Naime, anketno pitanje ovoga tjedna bit će koliko često posjećujete kino, a Lupigina malobrojna redakcija bi bila zadovoljna kada bi najpopularniji odgovor bio onaj jednom tjedno.

A sada na one nezahvalne zadaće. Bio bih čovjek bez obraza kada ovoga tjedna ne bih pohvalio Bozzu, koji je prštao od produktivnosti. Dakle, Bozzo je dobio pohvalu, a pokudu ista osoba koju smo prošli tjedan pohvalili, a to je iksx. Najaviti nećemo ništa osim još veće žustrine od one koju ste vidjeli ovoga tjedna na Lupigi. Do slijedećeg tjedna uživajte.