Hebanje, tarabljenje, karačina i spolne bolesti - sve u Hrvata

Ivan Kegelj

24. travnja 2003.

Hebanje, tarabljenje, karačina i spolne bolesti - sve u Hrvata

Dragi moji i najdraže moje, osjećam dužnost obavijestiti vas o spolnom životu Hrvata & Hrvatica. odnosno o istraživanju o spolnosti u naše mladeži. Osim što su ustvrdili da je za sex potrebno dvoje (neki čak idu toliko daleko pa tvrde da u snošaj može biti involvirano i više osoba), cijenjeni stručnjaci su proniknuli u sve tajne "tarabljenja". U kojoj dobi je mladost spremna "otići do kraja", kako, zašto i tko koga tu
Nakon što su na lice nabacili grimasu zabrinutosti, istraživači su objavili da čak 60 posto mladih Hrvata & Hrvatica stupa u spolne odnose (narodski - pristupa jebanju) između 15-e i 16-e godine, a samo njih trećina pri gužvanju plahti koristi kontracepciju. Kao razlog bojkotiranja kondoma, spirala, pilula, kremica i inih kontraceptiva mladi ne navode želju don Ante Bakovića. 
Naprotiv, nikad nisu čuli za dotičnog gospodina. Trideset posto cura neće pilule jer misle da će se udebljati. Trećina mladih koji koriste neku zaštitu kupuje kondome, ali ih mladost nerijetko koristi neadekvatno (ne bih znao kako to izgleda - valjda ih stavljaju na nogu).
Već spomenuti istraživači zato vrište na porast spolno prenosivih bolesti koje izravno utječu na plodnost žena, pa spominju klamidiju i humani papilona virus. A onda zabrinjavajući podatak da 22 posto mladih djevojaka ima klamidiju, a 9 posto  onaj humani nehumani virus (oprez drugovi i drugarice & dame i gospodo).
A zatim i ohrabrujući podatak da je 33 posto mladih do 19-te godine života imalo tri ili više partnera. Dobro je! A šta da su ostali nenaučeni? I obavezno mu recite da stavi spiralu!