Goli spust Rainera Schönfeldera

Navar Glibotić

11. siječnja 2007.

Goli spust Rainera Schönfeldera

Tenis je nekada imao svoje lere, što bi se u Dalmaciji kazalo, u Goranu Ivaniševiću i Johnu McEnroeu, nogometaša je također bilo masu, a sada i skijanje ima svoga komedijaša. To je Rainer Schönfelder koji je odlučio spustiti se niz snježnu padinu, u Wengenu, u nadasve posebnoj uniformi - sasvim gol. Za detaljnija saznanja kliknuti na

Austrijski skijaš Rainer Schönfelder postavio je novu disciplinu u svjetskom skijaškom kupu, skijanje niz planinu u golom agregatnom stanju. K'o od majke rođen. Zapravo i ne, jer je imao pancerice, rukavice i kacigu, ali dobro, glavni dijelovi su bili otkriveni. Prema izvještajima sa skijališta u Wengenu, Rainer se spremno spustio niz padinu kada mu je liječnik reprezentacije kazao da će ga to izliječiti bolova u križima.

Čini se kako doktor nije smatrao da će Schönfelder biti spreman na ovakvu ludost koje se ne bi postidio niti najveći klaun među skijašima, Bode Miller. Čak je pala i oklada, a skijaš ju je na kraju dobio. Pri tome, ipak se nadao da neće biti snimljen, ali to je danas gotovo nemoguća misija, tako da je malo nakon kraja njegovog golog spusta internet bio bogatiji za novi set golotinje.

Nekakve sankcije austrijski skijaš će ipak imati, tako da će najvjerojatnije morati odraditi jedan dan u dobrotvorne svrhe, naravno, obučen. Hoće li ovakav potez nagnati Amerikanca Millera da napravi nešto još luđe, pokazat će budućnost.