Gladnoga nahrani

Elfrida MatučMahulja

9. svibnja 2006.

Gladnoga nahrani

Nije tome davno, kada smo se prčili na svim portalima, u svim dnevnim, tjednim, mjesečnim novinskim izdanjima, pa došli čak i do toga da kao jednu od ekskluzivnijih vijesti na glavnom Dnevniku državne televizije plasiramo svekolikom pučanstvu (među kojim iako je natalitet u padu ipak još ima i pokoje dječje oko - o uhu da i ne govorimo) kako su Bigus Dikus Hrvati treći jebači na kugli zemaljskoj

Oh ponosne li nacije. Oh zvonila su zvona moga grada, propjevali ponovo Dubrovački Trubaduri i ponovo je Hrvaški mož bil treći na svijetu. Ovaj put u kurometu. Tako reče Bog Durex koga su o istom izvijestili sami hopsači putem ankete. Vjerojatno su u određenim krugovima postojale dileme i preispitivanja mogućnosti kako bi se ta činjenica dala iskoristiti i u turističko-promidžbene svrhe.

Kad odjednom BU! Tri put bljesne, tri put se ukaza! (aj ko se sjeti iz kojeg je ovo filma, pošaljem mu knjigu - ako je hoće) Božanstva Penis i Lvanija provedoše stručno ispitivanje direktnim zavirivanjem u postelje 'rvatskih bračnih družbenika, priležnica, priljubnica, prirubnica, svingerica ...  zavirivši čak i pod poklopce WC školjki te ozbiljno zabrinuti konstatiraše kako veliki postotak seksualno trećesvjetskonajaktivnijih Bigus Dikusa pati od impotencije. Uuuuuuuu kakvo otkriće!!! Bigus Otkriće koje je popraćeno minimus minorus u medijima. Da Vaginalis Pipis ne pobjegnu odavde iz očaja i straha naviknute prošle godine biti usluživane i na usluzi 24 h na dan i istovremeno o tome pisati na blogovima hrvatskog internetskog portala.

Hrvati to rade otpozadi. Kako bi njihove Vaginalis Pipis mogle istovremeno pisati live prijenos na svom blogu. Kako je pak, neimaština i siromaštvo uzela sve većega maha, a to nikako ne smijemo vidjeti mi koji tu neimaštinu svi skupa živimo svaki dan, to nas sve više živi na grahu - jer već smo stigli do onoga ili ćeš tankat ili ćeš jest, a auto smo kupili da bi ga pokazivali okolo, (ne!?) to masovna pojava impotentnosti Hrvata ne treba nikoga pretjerano zabrinjavati, a najmanje Vaginalis Pipice ... one i jesu glavni krivac ove nezabilježene katastrofe. One i njihov auspuh!

Evo braćo, nahranih vas seksom! Drugo slabo konzumirate! :)