Sex za sebe i druge

Navar Glibotić

1. ožujka 2006.

Sex za sebe i druge

Beskonačno dosadni dani ovog autora koje je počeo provoditi čak i na beskonačnoj blogosferi ovog svijeta (da, dotle je došlo), doveli su do pronalaska još jedne, hm, nazovimo dojmljive stranice. O čemu se radi, koliko je bolesno i još par informacija možete doznati ako kliknete na naše opširnije, uz napomenu da sadržaj nije podoban za mlađe od 18 godina

Da, dosada ovih dana ide dotle da besciljno lunjam po blogovima, koliko god mi taj fenomen bio nejasan. I tako, dogodi se da naletim na zanimljive stvari, koje sam spreman podijeliti s nekim. Naime, ukoliko ukucate u vaš internet-pretraživač jazasebe.blog.hr, pronaći ćete blog sa samo jednim postom. Ako se to uopće može nazvati tako.

Naime, radi se o nekoliko in flagranti slika na kojima se ljudi, da prostite, jebu, ližu i rade sve ono nešto. Sam blog po sebi bio bi tek jedna dosadnjikava pornjava, od koje se bolja može naći i preko Googlea, ali je zanimljiva background priča. Slike je navodno postavila 18-godišnja cura koja voli seks, ali više od samog činjenja, ona 'ljubi' gledanje. Pa čak i slika.

Cura je navodno po nekim forumima tražila da joj se ostavljaju komentari, pa ako vam se da usrećiti tu curku, navratite i recite riječ il dvije.