Tko ima većeg?

Navar Glibotić

26. siječnja 2006.

Tko ima većeg?

A evo sad novice o stalnoj muškoj opsesiji i izvoru mnogih kompleksa - veličini one stvari, koja u svjetskim okvirima očigledno nije mnogo velika, kažu da je prosjek oko 14 cm. A tu se svi mi hvalimo s 20. Pa što kazati nego da smo ponovno iznad prosjeka. Ako ništa, a ono u laganju. Najvećima su se pokazali Francuzi i Talijani, sa 16, odnosno 15 centimetara, dok se Južnokorejanci ne mogu pohvaliti sa svojih 9,37 cm u dignutom stanju

Prosječna veličina erektiranog penisa na svijetu je 13.97 centimetara, barem prema istraživanju španjolskog Andromedicala. U svom mjerenju odabrali su nekoliko država, a među njima nije bilo Hrvata, tako da i dalje možemo poput papagaja ponavljati "dvadeset", "dvadeset", "dvadeset".

Najduži na svijetu su Francuzi. Oni, spremni za akciju, mjere 16 centimetara u prosjeku, a malo iza njih, niti puni centimetar su Talijani. Zanimljivo je da te dvije nacije danas vode i glavnu riječ u porno industriji, bar kad je u pitanju Europa.

Tužni mogu biti Britanci. Em im žene i nisu najljepše na svijetu (iako navodno mogu popiti ohohoho), em su ispodprosječni. Da, draga nacijo, Briti su za gotovo centimetar kraći od prosječnih penisa. Azijci su pak na začelju kolone, čime predrasuda o "malim" Azijcima pokazuje svoju istinitost. Njihove su alatke, koje godišnje izrađuju veliki broj djece kraće od deset centimetara. Od mjerenih nacija najkraći su Južnokorejanci, s prosječnih 9.37 centimetara. Nevjerojatno, 9.37 centimetara u dignutom stanju!?!

Hrvati su izbjegli klasificiranje, tako da još uvijek možemo lagati ako treba, a u spisku nisu zamijećene zemlje s većinskim crnačkim stanovništvom. Tako da je nemoguće ispitati onu predrasudu o "velikim" crncima. Ali, one politički korektne cure ionako će kazati kako veličina nije bitna. A i neke politički nekorektne kazale bi da je bitnija širina. O kojoj u analizi nije bilo riječi.