Cice tete Ive

Navar Glibotić

24. svibnja 2005.

Cice tete Ive

Zahvaljujući bolesti koja je pokosila višepotpisanu osobu, imao sam vremena za obavljanje jednog istraživačkog rada na netu. OK, OK, bilo mi je dosadno za popizditi, pa sam otišao malo na chat vidjeti za što su sve osobe bile sposobne ako im se obeća malo "mesa". Ukoliko vas interesiraju rezultati ovog malog sociološkog istraživanja u kojem smo otkrili kako prosječni Hrvat ima penis dužine 23-26 cm, kliknite na

Dakle, u nedostatku pametnijeg posla, a i u ludovanju od dosade, uzeh nick teta_iva_34, te se upustih u čari chata. One perverzne da upozorimo, dalje u ovom tekstu nema ništa eksplicitno pogotovo ne slika.

Najprije je upućen poziv u glavnoj sobi, a odgovor je bio promptan, 20-tak otvorenih prozora s porukama "Volim tete", "Tete, tete, kaj ću ja bez tebe" te sličnim. Nakon što je i "Teta Iva" pogasila jedan veći broj prozora, jer ne može tipkati s mnogo ljudi, krenulo je dopisivanje.

Većina mladih (20-25 godina) chatera bila je direktna, zanimalo ih je jel' Iva udana, jel' muž tu i jel' za neko druženje. Kako muž nije tu negativan odgovor za druženje nije bio dovoljan za otkantavanje. Uslijedilo bi nagovaranje za sastanak, često povezan s opisivanjem fizičkih predispozicija.

Kako sam uvidio da je prosječni Hrvat visok oko 185, težak oko 85 i ima penis dužine 23-26 cm, moram kazati da sam bio pokunjen. Možda ja i nisam odavde ...

Načelan pristanak za sastanak (i to negdje vani) obično bi donosio eksplicitne opise scenarija sastanka ("Šta ću ti raditi" je univerzalni početak opisa). Kako je u tom trenutku autor ovih redaka apsolutno ostao bez teksta u chatu s ovim übermenschovima, morao se isključiti, te je virtualni lik tete Ive nestao s cyber-prostora. A dio dobro građenih i dobro opremljenih Hrvata ostao je razočaran.