Patentirano ljuljanje

iksx@lupiga.com

01. 01. 2002.

U ovom opasnom svijetu sve više stvari postaje, ako ne opasno po život, onda barem kažnjivo. Niti jednom od Sjedinjenih Država ne smijete hodati s pivom u ruci, jer je lako moguće da poljubite vrata zatvora, a tamo tko zna tko će koga ljubiti. Zločinima radi kojih možete završiti na sudu, a s njega tko zna gdje pridružilo se i neovlašteno ljuljanje.

Stvar je u tome da je sedmogodišnjak iz Minnesote patentirao novi način ljuljanja, koji bi mogao revolucionirati svijet ljuljački! On je, naime, izmislio postranično ljuljanje koje je u rješenju patentnog ureda pod brojem 6.368.227 opisano kao takvo u kojem osoba na standardnoj ljuljački izaziva pokret s jedne na drugu stranu povlačeći jedan, pa onda drugi lanac.

Ljuljačka
Oprezno s ljuljanjem (FOTO: Pixabay)

Dakle ako ne želite sukobe sa zakonom, ne ljuljajte se na opisani način ili potražite odobrenje od mladog i nadarenog izumitelja. Iznenađujuću činjenicu da je sedmogodišnjak patentirao nešto tako sumanuto kao postranično ljuljanje objašnjava druga činjenica. Stari mu je odvjetnik. Zato pazite još i više. Pravda možda i vas vreba u kvartovskom parkiću.

Lupiga.Com