Nešto malo o pozitivnim stranama masturbacije

iksx

01. 01. 2002.

Natalitet nam je strašno loš, socijala na sve moguće strane, kredite ne možeš otplatiti ni teoretski, cura ti ne da jer si se napio ili hrkao prošlu noć. Rješenje, odgovor i korak do spokoja su tu, na dohvat ruke! Kako? Pa pleskajte majmuna! A zašto je pleskanje majmuna popularno, rašireno i dobro? Tko ne zna, može vrlo brzo saznati.

Kao prvo, trešnjom majmuna izbjegavate opasnost da začnete jednog drugog primata. To je, s financijske i odgovorne strane, vrlo dobro. s populacijske nije, ali hebeš populaciju koja stvara siromahe i socijalne slučajeve.

Drugo, ako se i imate s kim pariti, ali bez želje za reprodukcijom, na taj ćete način izbjeći da vas zbog navlačenja gume ili lokanja tableta veleumni Živko Kustić usporedi s narkomanom. Makar, moram priznati kako sam se svih droga, alkohola i cigareta znao ostaviti, ali drkanja nikada, pa u neku ruku on i jest u pravu. valjda čovjek bar malo i zna što govori.

Treće je što ste na taj način dijelom velike porodice koja je, paradoksalno, u ilegali. Mislim, biskupi danas priznaju da su gay ili se žene, ali nitko ne priznaje da drka. Osim Britney i Aguilere, ali one su zasebna priča. Nisu relevantne. Osim, pak, za drkanje. Tu su mi fuul relevantne i stalno se referiram na njih u zahodu.

Četvrto, za drkanje vam treba samo dobra volja, odnosno nikakva ulaganja. Zaboravite na skupe prezervative, duga zavođenja i romantične večere. Samo vam treba zahodska školjka, osamljen plot ili tuš kabina.

Peto, sigurno je. Ono, po svim parametrima drkanjem ne ugrožavate nikoga, ne štetite nikomu i nećete se nikomu zamjeriti. Za vrijeme drkanja nije posječeno nijedno stablo, nije ubijena nijedna životinja i itd ...

Šesto, drkanjem danas iskazujete svoj pozitivan stav prema budućnosti jer svakim drkanjem vizualizirate lijepe stvari, generirate pozitivne emocije i iskazujete želju da vam se želje ostvare. odnosno rašire noge.

Ako nekom treba još argumenata, neka proba drkati ili apstinirati od ručnog posla, pa će mu sve biti jasnije.Viva drka!