Znamo tko je trovao velečasnog Sudca!

Ivor Car

14. rujna 2010.

Znamo tko je trovao velečasnog Sudca!

Sigurno vas nije mimoišla eksplozivna vijest, informacija u obliku prave male bombe – objava narodu poznatog domaćeg „karizmatika“, velečasnog Zlatka Sudca. Priznao je ono što je dugo vremena tajio i danas je postalo sasvim jasno, osnaženo čvrstim dokazima. Naime, velečasnog Sudca već deset godina truju. Iako s narodom nije podijelio saznanje o tome tko ga truje, Lupiga je razotkrila tu trenutno najveću hrvatsku misteriju. Podli trovač je naš NezJa, koji je pred ovim golemim auditorijem priznao krivnju

U svojoj novoj kolumni naš se NezJa suočio sam sa sobom, i što je još važnije, pogledao u oči hrvatskom puku, u kojem postoji tko zna koliko naroda spremnog i ubiti za svoga velečasnog Sudca. Naime, mladog svećenika poštuje na stotine tisuća Hrvata, a horda njegovih sljedbenika nebrojena je. Stoga je javnost posebno pogodilo Sudčevo „priznanje“ da je trovan punih deset godina. To su mu, kaže potvrdili rezultati pretraga iz europskih centara, koje nije naveo.

Na dan objave te informacije, stjeran u kut naš je NezJa odlučio priznati da je upravo on taj koji je trovao Sudca, i to putem svojih posebnih moći. „Odlučio sam i ja javno progovoriti. Svakodnevno sam gledao njegovu sliku i tjerao ga da si čupa obrve. Jednom tjedno sam gledao kip koji je napravio i tjerao ga da si boji kosu. Cijelo to vrijeme, čitavu deceniju, ja sam najmanje dvaput mjesečno želio da se velečasnom Sudcu na licu pojavi keratomalacija i da velečasni počne koristiti puder“ priznao je NezJa u svojoj kolumni, izjavivši nam kasnije kako se nakon ovog priznanja ne brine za svoju sigurnost.

Nikoga još Sudac nije odao, a kamoli prijavio policiji, ali je u cijeloj stvari angažirao uglednog odvjetnika Bosiljka Mišetića koji i vodi njegovu tvrtku koja je, nedavno se doznalo, zaradila tri milijuna kuna prodajom Sudčeve knjige. Nije poznato, hoće li sada reagirati spomenuti odvjetnik, inače bivši ministar pravosuđa i priznati HDZ-ovac, i svim se pravnim sredstvima okomiti na našeg trovača. Međutim, ako je do sada smogao snage braniti osuđenog ratnog zločinca Tihomira Oreškovića i zastupati pred Haagom generala Janka Bobetka, vjerujte, NezJa bi mu bio vrlo lagan zalogaj. Što je sve kolumnistički podlac odlučio priznati pogledajte klikom na ovih sedam znakova XOXOXOX.