Umjesto lopte udari kamermana

Ivor Car

2. srpnja 2005.

Umjesto lopte udari kamermana

Bahatost, nažalost nije samo specifikum ovdašnjih sportaša. Ista i, jednako prokleta, samovolja javlja se i kod njihovih američkih kolega. Najnoviji takav slučaj je napad bejzbolaša Kennyja Rogersa na kamermana jedne TV postaje. Sve je počelo kako vidite na fotografiji, a završilo mnogo gore - neprofesionalno i neprihvatljivo, kažu u povjerenstvu bejzbol lige SAD-a. No, nije to ništa, jednom prilikom isti je iz bijesa slomio prst

Zbog ovoga incidenta Kenny Rogers pauzirat će 20 utakmica, na koliko mu je izrečena suspenzija zbog napada na kamermana. Povjerenik bejzbol lige pri izricanju kazne ponašanje bacača Texas Rangersa nazvao je neprofesionalnim i potpuno neprihvatljivim, bez obzira na činjenicu da je s medijima ponekad teško surađivati.



Sve je počelo kada je u utorak Rogers kamermanu i reporteru koji su stajali u blizini klupe za rezervne igrače rekao da se odmaknu. Nedugo potom Rogers je počeo sa svojom tiradom, prvo sukobom s fotografom Fox Sports Net Southwest, a završio bacanjem kamere TV postaje Fort Worth TV station KDFW, što možete vidjeti i na fotografiji. Pun sebe, još je uspio priprijetiti svim ostalim fotografima i kamermanima da će im razbiti aparate.

Ipak ovo je tek jedan u nizu sličnih izljeva gnjeva nepopularnog 40-godišnjeg pitchera. Jednom prilikom je, u lipnju ove godine, slomio prst kada je u bijesu udario hladionik za vodu.