Što je novoga?

Ivor Car

20. siječnja 2003.

Što je novoga?

E ovaj tjedan je bilo nešto novoga, ali iskreno ne znam reći što, već jednostavno samo imam takav osjećaj. Srbijanski dnevni tisak, kao što smo i očekivali nikoga, ne zanima, barem tako kaže naša prošlotjedna anketa, ali mislimo kako će Ivica Kostelić, odnosno njegove izjave zanimati mnoge od vas. Novo čega se zasigurno mogu sjetiti je naš domaćin, Plus, čiji banner možete vidjeti na vrhu stranice, kao i naših suradnika sa site-a www.iskrica.com . O čemu se radi pročitajte u

Nešto se vrtjelo prošli tjedan. Kao prvo red je da vas upoznamo s našim domaćinom, a to je tvrtka Plus s "prebivalištem" u Puli. A zašto njih uopće spominjemo? Spominjemo ih jer zahvaljujući isključivo njihovoj dobroj volji, mi smo dobili još poprilično mnogo prostora za naše daljnje planove, kako u daljoj, tako i u bližoj budućnosti. S druge strane Plus se od sada nalazi na počasnom mjestu našeg site-a, a to mjesto je bannerchina koje više ne zjapi prazna, kao što je to bilo do sada, već se tamo nalazi Plusov banner. Vjerujem da ne trebamo naglašavati kako mi za najbolji hosting preporučamo upravo Plus. Toliko što se tiče domaćina o kojom ćete zasigurno još čuti, jer kako oni kažu: Ne budite slijepi! Primijetite najpovoljnije cijene.
Na naslovnici se osim spomenutog bannera našla i još jedna novost, a to je brojač našeg prijateljskog site-a, www.iskrica.com - a. Riječ je o svojevrsnom date site-u iliti site-u za druženje, upoznavanje i još neke stvari, a sve ćete najbolje shvatiti ukoliko odete tamo i vidite o čemu se radi, na licu mjesta. Tako je postupilo već više od 10 000 ljudi koji su postali Iskričini članovi, a sigurno je među nekima od njih zaiskrilo.
Pokrenula se i dugo netaknuta rubrika e-ciklopedije, što je svakako za pohvalu.
Pređimo mi na uobičajene stvari u serijalu Što je novoga, kao prvo na prošlotjednu anketu. Baš kao što smo i očekivali srbijanski dnevni tisak ne zanima Hrvate, i to je čini se osnovni razlog zbog kojeg od sada srbijanske tiskovine neće svakodnevno dolaziti na hrvatske kioske. Tek 9% vas izjavilo je kako će im taj tisak nedostajati, dok je 47% bilo onih kojima on neće nimalo nedostajati. I baš me briga – odgovorio je ostatak anketiranih.
Ovotjedna anketa bavi se senzacijom prošloga tjedna ili barem njegovog kraja. Riječ je o nes(p)retnim izjavama skijaškog asa Ivice Kostelića. Vjerujem kako svi znate o čemu se tu radi, te da vas ne treba dodatno upućivati u tematiku. Pa da vidimo dok je krv još vruća. Ponuđenih odgovora ima na pretek, pa držimo da će svatko naći svoga favorita.
Odlučili smo ponuditi vam rekordno kratak sadržaj rubrika pod imenima, redom: pohvale, pokude i najave. Dakle, pohvala, pokuda i najava – nema!!!