Što je novoga?

Ivor Car

16. rujna 2002.

Što je novoga?

Tko bi rekao kako brzo može proći tjedan dana i tako nam dovući ovu već milijuniti puta viđenu vijest "Što je novoga". Pa eto da ukratko odgovorim na pitanje iz naslova: Bit će svega i svačega!!! Usput ćemo objaviti rezultate prošlotjedne ankete koja će ostati zapamćena po tome što nije iznjedrila pobjednika. Naravno, najavit ćemo i novu, a napokon će biti i nekih pohvala koje nisam podijelio več ih-hi-hi! Pa tko voli, nek' ne voli.
Nevjerojatno je kako u poslu vrijeme brzo prolazi, naravno samo uz uvjet da svoj posao ne mrziš, već naprotiv, da ga voliš. Tjedan dana je proletjelo i sad kada se upitam što je bilo u tih sedam velikih dana, ne znam što bih vam sve rekao. Zbog toga ću se držati one šablone koju koristim gotovo svaki put.
Dakle, završena je još jedna Lupigina anketa, tko zna koja po redu. Zanimljivo je kako je ovo prvi slučaj da nakon tjedan dana glasanja nije pronađen pobjednik, onaj koji će Lupiginu naslovnicu napustiti visoko uzdignutih ruku. Izgleda kako je bilo nesportski od nas postaviti vam tako težak zadatak, da izaberete najbolju među tri najbolje: Christina Aguilera, Shakira i Britney Spears! Zbilja težak izbor. Tako je čak 58% vas odgovorilo kako se ne može odlučiti. Svaka od spomenutih diva odnijela je po 14% vaših glasova, što je ovu utrku učinilo mrtvom. Baš šteta.
Nova anketa se, za razliku od dosadašnjih neozbiljnih tema, bavi jednim nadasve važnim pitanjem u životu svakog Hrvata. Riječ je dakako o načinu na koji bi se trebala regulirati obveza služenja u Hrvatskoj vojsci. Na glasanje smo ponudili par odgovora, koje naravno nećemo obrazlagati, jer pravi ljubitelj Lupige sigurno zna što bismo rekli. Zato, neka glasanje otpočne.
Eh, baš sam se požurio da ovo gore što prije skinem s dnevnog reda kako bih se posvetio pohvalama i pokudama, što je definitivno dokaz kako nisam škrt na njima i kako se radujem pohvaljivanju. Kao prvo pohvala onima koji su mi popravili mail, pa sam sada opet sretan. Pohvala i našem inovatoru Riječnom raku, ali samo zbog neobuzdanih ideja koje svake sekunde nahrupljuju iz njegove glavice. Dalje pohvaljujem webmastera koji se, iako u teškom položaju, trudi toliko da bi mogao ostati trudan. Trebao sam ovo sve zapisat, kako ne bi nekoga zaboravio, kao što rade one face kad im se dodjeljuju kojekakve nagrade. Ma nije bitno. Uglavnom pohvaljujem sve one brojne ljude koji mi se javljaju želeći na neki način sudjelovati u radu Lupige. Možda bih pohvalio i onu superzvijezdu Edu maajku, ali neću namjerno, jer onda će se uobrazit pa će biti problema. Bolje ovako. Pokude onim istim ljudima koji su mi popravili mail (je li uopće itko čuo da se mail može pokvariti?) i kojima je server pao i u tom stanju ostao desetak sati i poremetio vremenski sustav na cijelome siteu. Pokudio bih i onoga iksx-a, ali neću jer bi mi moglo biti žao pa bih mu opet morao pisat kako mi je i zbog čega žao. Bolje ovako!!!