Problemi s programom Muž 1.0 nakon upgradea s Dečko 5.0

Slon

6. travnja 2007.

Problemi s programom Muž 1.0 nakon upgradea s Dečko 5.0

Muško ženski odnosi 'problematični' su otkako je svijeta, a na jedan iskarikirani, ali vrlo duhoviti način prezentirala ih je jedna "korisnica" programa "stanovite softverske" kuće, koja se požalila da je nakon upgradea s Dečka 5.0 na Muža 1.0 njen program naprosto podivljao. Tuži se da su joj otkazale aplikacije Putovanja 7.0 i Večera u dvoje 9.0, dok su se same instalirale aplikacije Kartanje 17.0 i Subota ispred TV-a 22.9, a neke datoteke ne može pokrenuti niti patch Zvocanje 2.0

Pismo korisnice softverskoj kući

Poštovana gospodo, prošle godine izvršila sam upgrade sa Dečka 5.0 na Muža 1.0. Nažalost, program veoma loše radi. Nekompatibilan je a financijskim softverom tako da je sada jako ograničen pristup aplikacijama Garderoba, dok se Nakit i Cvijeće uopće ne mogu pokrenuti, iako su savršeno funkcionirale s Dečkom 5.0.

Uz to sa instalacijom Muža 1.0 došlo je do automatske deinstalacije mnogih zabavnih aplikacija kao što su bile Putovanja 7.0, Večera u dvoje 9.0, Večer u kazalištu 5.7, i slično, ali su umjesto njih instalirani novi (koji nisu iz te kategorije) tipa: Kartanje 17.0, Subota ispred TV-a 22.9 i Nered svuda 21.6.

Startanjem programa Razgovori 8.0 pojavljuje se prozor koji upozorava na grešku i obavještava o onemogućenom pristupu nekim datotekama. Pokušaj njegovog ponovnog pokretanja ruši sistem. Ni pod kojim uvjetima program ne izvršava funkcije: Spremanje u kući 1.0 i Pomoć u kuhinji 1.0. Pokušala sam problem riješiti patchom Zvocanje 2.0, ali ovaj višenamjenski uslužni program, koji je ranije sjajno pomagao sada daje više nego ograničene rezultate. Molim Vas da mi pomognete.

Nesretna korisnica.


Odgovor tehničke službe

Ovo je tipičan problem na koji se korisnice žale i on nastaje uslijed zablude. Mnoge naše korisnice vrše uprgrade sa Dečka 5.0 na Muža 1.0, što je zapravo kardinalna greška jer je Dečko 5.0 paket za zabavu, dok je Muž 1.0 operativni sistem i to projektiran tako da izvršava što manji broj aplikacija.

Pritom se mnogi programski fajlovi mogu instalirati samo jednom godišnje, i to je uvjetovano s mnogo faktora, pošto Muž 1.0 ima vrlo ograničenu memoriju. Zato predlažemo da razmislite o kupovini novog softvera za poboljšanje performansi.

Kao najefikasniji pokazao se Kuhinja njegove mame 18.1, Strpljenje 10.0, a ne treba zaboraviti ni Nježnost 1.1. Kada se koriste zajedno, ovi programi će učiniti da Muž 1.0 razvije osobine kao što su Popravci u kući 1.0, Najbolji prijatelj 7.6, Večernji izlasci 1.2, Romantika 1.0, pa čak i Teretana 1.1.

Savjetujemo da ni po koju cijenu ne instalirate programe Punica 1.0, jer aplikacija daje smrtonosnu funkciju za Muža 1.0 uvlačeći ga u petlju u kojoj ce izvršavati samo Pecanje 9.4, Lov 5.2, sve dok konačno ne upadne u program Pivo 6.0, koji izaziva generiranje fajlova Pivski stomak 9.1 i Hrkanje XP koje je praktično nemoguće izbrisati.