Prevarene žene osvećuju se mužjacima

Navar Glibotić

2. svibnja 2006.

Prevarene žene osvećuju se mužjacima

Da, na virtualnoj karti svijeta postoji mjesto na internetskom bespuću gdje se mogu logirati žene koje se osjećaju prevarenima od strane muškog roda (a takve su, navodno, brojne). Tamo one mogu pronaći savjete za osvetu, ostaviti svoju sliku i potražiti muškarca koji im je spreman pomoći u osveti. Djeluje konfuzno? Možda i nije! Objašnjenja potražite na

Na adresi www.prevarenezene.com tako, navodno, možete pronaći hrpu žena koje se pokušavaju osvetiti svojim ljubavnicima, muževima, dečkima, partnerima i šta ti ga ja znam kome sve ne, jer su oni njih zajebali. Dakle, tu dolaze cure koje biraju načine da se osvete. E, sad, caka je da se i muškarci mogu prijaviti, ali njihovo je da mirno stoje, eventualno nešto prokomentiraju i potom spremno čekaju hoće li zainteresirati neku ženu da se s njime osveti svom dragom.

Dobro, ne zvuči loše, jel' da? Muškarci meso (kao da im to smeta), prevarene žene željne osvete i sve u svemu, trebalo bi dobro funkcionirati. No, većina profila doima se kao da je otvorena eto reda radi, ni zbog čega drugog. Nema tugaljivih opisa "nesreće", tek pokoja fotka (ima jedna stvarno dobra) i to je to. Tek je jedna žena navela kako traži nekog tko će je razumjeti u njenoj osveti, a "možda" se i malo maziti.

Ekipa je, koliko se da skužiti, s čitavog područja ex-Juge, a postoji i jedna kvaka. Nije 22 nego je 20 cijelih nešto. Toliko naime košta mjesečna članarina za puni pristup, u kunama. Pa, tko voli neka izvoli, bilo da se radi o osvetoljubivoj ženi ili dečku željnom osvetoljubivih cura. Jasno je, osveta nije skupa!