Ponedjeljak donosi Xportal!

Elfrida MatučMahulja

5. studenog 2005.

Ponedjeljak donosi Xportal!

U sjeni Velikog Brata Bloga.hr, samozatajna, ali pouzdana i nadasve vrijedna ekipa uredništva Mojblog.com-a (koji svoje bratske Mojblog timove ima na području cijele ex Juge u ponedjeljak će i službeno krenuti s najnovijim projektom nazvanim Xportal, a koji se već nazire i uz pomoć posjetitelja i njihovih zapažanja, dotjeruje i poboljšava. O kakvom je projektu riječ, saznajte u nastavku teksta



Xportal je infotainment* news portal koji posjetiteljima pruža originalne i kvalitetne informacije na nov i zabavan način. Cilj Xportala pružiti je najtočnije i najnovije informacije kako bi se pokrile želje korisnika koji su zasićeni monotonim sadržajem ostalih portala. Za razliku od većine ostalih, Xportal je Internet stranica koja proizvodi većinu vlastitog sadržaja te dopušta veću interakciju korisnika. Ciljna skupina Xportala je nova generacija mladih koja potražuje novu vrstu news i info sadržaja u originalnom dizajnu i s točnim informacijama.

Na ovom će se portalu moći pronalaziti dnevno svježe vijesti iz područja politike, sporta, kulture ... prezentirane od generacije mladih ljudi koji nikako neće dozvoliti da život i događanja teku pored njih dok oni pasivno promatraju, a namijenjen je generaciji mladih koji će isto tako biti zainteresirani pronaći informacije o tome kako pasivno ne promatrati događanja, ali prezentirane na njima blizak i zanimljiv način.

Kako će Xportal izgledati, već se nazire na stranicama koje su već dostupne iako se još uvijek, a i uz pomoć posjetitelja i njihovih zapažanja, dotjeruju i poboljšavaju.

Vizija Xportala je da postane prvi hrvatski portal kojeg korisnici izabiru jer znaju da na iskren i zabavan način prezentira željene informacije i kojem se vraćaju radi svakodnevne potrebe za originalnim i zabavnim sadržajem. Postati homepage X generacije.

S obzirom da mi je donekle poznat rad ove vrijedne ekipe, ne sumnjam u to da će svoju viziju ostvariti na opće zadovoljstvo!