Otvoreno pismo "Iskonskog hrvatskog desničara"

Ivor Car

14. srpnja 2004.

Otvoreno pismo "Iskonskog hrvatskog desničara"

Prije godinu dana objavili smo novicu "Iskonski hrvatski desničar", u kojoj je navar tehnikom copy-paste s Iskonovog foruma prenio zanimljiv post nepoznatog desničara koji za sebe tvrdi da je nacionalista, kako ga briga za 6 milijuna pobijenih Židova, kako Hitler nije zločinac, te još neke zanimljive stvari, koje redom argumentira. Sada se taj isti desničar iscrpnim mailom javio Lupigi, ostavio ime i prezime, poručio kako je član Mense (IQ 164) i pozvao ljevičare na dvoboj

U uvodu spomenuti mail, uz suglasnost njegovog autora, odlučio sam objaviti u ovoj novici. No, prije nego što krenete s čitanjem tog maila savjetujem vam da pod obavezno pročitate uvodnu priču svega ovoga. Možete je pronaći u novici "Iskonski hrvatski desničar". Dakle, riječ je 19-godišnjaku iz Splita, koji je bez imalo straha ostavio svoje puno ime i prezime, te svoju e-mail adresu na koju mu se eventualni suparnici, a u vezi dvoboja intelekta, mogu javiti. Sada kada znate sve što i ja pročitajte što "Iskonski hrvatski desničar" poručuje …


S poštovanjem, uredništvo "lupige"!
 
Da se predstavim, ja sam onaj kojeg već duže vrijeme na svojim stranicama imate pod nazivom "Iskonski hrvatski desničar"!
Taj sam text pisao možda prije godinu i pol dana, ali još ga se i danas dobro sjećam. Nisam očekivao da ću ga vidjeti poslije tako dugo vremena, zato zahvaljujem.
Isprike zbog velikih slova u tekstu, česta 3 uskličnika (!!!), ali želio sam naglastiti mnogo stvari koje neki ljudi ne (mogu/žele) razumiju.
Onda sam imao nepunih 18 godina, sad imam 19.
I dan danas držim se tih stavova, i ne mijenjam ih. To definitivno nema veze sa godinama, jer većina bi pomislila da se radi o "buntu jednog adolescenta".
 
Da skratim priču...
Zovem se Ivan Kesić. Rođen sam u Splitu, studiram na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, završio 2. semestar, a iz ispita imam većinom ocijene - odličan 5. Već dvije godine član sam hrvatske Mense, udruge inteligentnih, sa max. postignutim IQ od 164. Obožavam logiku i enigmatiku, dosad sam riješio sve testove koje dobivamo iz Mense i uključen sam u utrku za "logičara godine". Aktivno čitam enciklopedije, poglavito područja o povijesti, zemljopisu, geopolitici, i slično.
 
Najviše me smeta što mnogi desnicu doživljavaju kroz primitivnost, neinformiranost, slabo obrazovnje... što je katastrofično.
Po političkom uvjerenju sam krajnji ultra-desničar i nacionalist, što ne znači da mrzim druge narode, već volim svoj rod i domovinu.
Kao takav, ograđujem se od iskompleksiranih adolescenata koji mlate azijske dječake, ultra-seljačina koji su najglasniji a nemaju pojma o čemu govore, i drugih lažnih desničara koji pate od kompleksa niže vrijednosti, pa se na taj način identificiraju. Iste vrste su i okorjeli navijači.
 
Moje političko uvjerenje je također anti-demokratsko, jer kad je riječ o politici nema govora o mišljenjima, nego samo o činjenicama. Ne može Hrvatska npr. ući u EU pa da joj propadne domaća poljoprivreda i industrija samo zato što je npr. 80% Hrvata na referendumu mislilio (!!) da je to bolje za našu budućnost. Za te stvari bi trebale postojati stručni timovi, ekonomski, pravni, vojni,... sve pod strogom kontrolom vodstva.
 
Osobno smatram da hrvatski lider mora imati 4 najvažnije osobine za voditi svoju zemlju:
1. Znanje
2. Inteligenciju
3. Karakter
4. Domoljublje
 
Takvog je teško naći, ali nije nemoguće. Svi naši političari posjeduju uglavnom 2-3 takve osobine. Najubojitija je ona u kombinaciji 1-2-3, i eto ti lopova! Ili samo 4, i eto ti Rojsa!
 
 
Za kraj...
pozivam vas tkz. ljevičare, da ako mislite da smo mi desničari intelektualno niži, na dvoboj sa mnom!
Možemo se suprostaviti u testovima gdje se traže ili inteligencijske ili intelektualne sposobnosti, i garantiram da ću vas zasjeniti! Povijest, Geopolitika, Zemljopis, znanje o vojsci... sve što je vezano uz politiku, ili naravno, nekakve IQ ili logičke testove, samo se javite! ;)
 
 
Pozdrav vam...
 
Ivan Kesić

ivankesic@hotmail.com


Sve zainteresirane koji bi sada odmah udarili po komentarima, a imaju nešto za reći, upućujem na naš forum gdje je meni nepoznati marx (inače ljevičar) otvorio temu koja se dotiče ove priče (USTASE I PARTIZANI ... eventualno i lijevo ili desno).