Masahiko već mjesecima slijedi Britney i njoj je sada dosta!

Ivor Car

11. prosinca 2002.

Masahiko već mjesecima slijedi Britney i njoj je sada dosta!

Istina je sve ovo što piše u naslovu ove novice. Pop princeza i idol sve mlađih i mlađih tinejdžera, tinejđerka i još manje djece, zatražila je od suda zabranu pristupa Japancu, Masahikou Shizawi koji je prati već tri mjeseca i radi svakakve nepodobštine koje ova 21-godišnjakinja više ne može tolerirati.

Jednu od najvećih svjetskih zvijezda današnjice, pop divu, princezu tinejdžera Britney Spears netko prati. Ne baš netko, već 41-godišnji Japanac koji je prati u stopu još od rujna mjeseca ove godine, dakle tek nekih, niti, tri mjeseca. Tolerirala je to 21-godišnja princeza sve do sada, ali više ne može, te je od suda u Los Angelesu zatražila da ovom neželjenom pratiocu zabrani da se bavi onim čime se bavio proteklih mjeseci.
Inače kako Japanca više ne bismo zvali samo, Japanac, saznali smo i nešto o njegovom identitetu. Dakle, riječ je o Masahikou Shizawi, stanovniku Yokohame koji se od rujna preselio u SAD i to ispred kuće spomenute dive u Los Angelesu, te tamo uglavnom bezuspješno nastoji stupiti s njom u kontakt. Ponekad se Masahiko preseli i ispred kuća razvedenih roditelja Spears, kao i ispred drugog prebivališnog prostora ne više tako mlade pjevačice. Ipak Masahiko se ne zadovoljava samo navedenim aktivnostima, već šalje i svoje fotografije, ljubavna pisma, te poruke tipa "I'm chasing you!". Iako su ga dečki iz osiguranja više puta zamolili da ne radi to što radi, Masahiko je ustrajan. Srećom po nju nije kamikaza i nema shurikena!
Teško je reći "naprijed Masahiko, samo tako", jer vjerojatno će dobiti zabranu prilaska gospodičnoj Britney na razdaljinu do 1 000 stopa. Naime, to je razdaljina koju je zatražio Britneyin odvjetnik i koja će vjerojatno biti odobrena. Britney je preko odvjetnika zatražila i da sudske troškove i odvjetničke honorare također plati neshvaćeni Japanac. Svejedno navijačima Masahikoa Shizawe ostaje spoznaja da su Japanci uvijek bili inventivni, pa bi možda i Masahiko mogao pronaći neku taktiku kojom bi nastavio svoje "proganjanje", a da ne dospije u američke šake pravde!
Sve u svemu ipak najvažnije je to što će biti dosta spominjanja, novinskih natpisa, i ostalih reklamica baš uoči izlaska njenog novog albuma. Pa pridružimo se i mi tome.