Lupiga unovačila Globera

Ivor Car

18. srpnja 2006.

Lupiga unovačila Globera

U učmaloj sezoni ljetnih sparina koje svatko, tko drži do sebe, rješava jednostavnim odlaskom na more, a koja za Lupigu traje već godinama, dobili smo i jedno novo ime što će se u budućnosti vrtjeti po ovim stranicama. Riječ je o kolumnisti koji će se skrivati pod pseudonimom "Glober", i to samo iz razloga jer se ne voli previše eksponirati

Globerov prvijenac je jedna dnevno politička priča, kojoj "rok trajanja" neće tako brzo iscuriti, a možete je pročitati klikom na ovih sedam znakova - XOXOXOX. Inače, naš kolumnist, iako rođen, mnogima od vas davne, 1960. godine, još uvijek nije najstariji Lupež, ali potvrđuje već nekoliko puta potvrđeno pravilo da današnja omladina ima "pametnijeg posla".

Za sebe će, osim da se ne voli eksponirati, reći kako je u prošlom životu bio ekonomist, što mu, ističe, nije bila jedina greška. U ovom životu odlučio se na pisanje, i to piše poeziju i prozu, a negdje u ladici svoje radne sobe skriva za objavljivanje spreman materijal za zbirku priča. Do objavljivanja tog materijala preostaje nam samo da uživamo u njegovim kolumnama te da mu poželimo dobrodošlicu.