Lupigin novi kolumnista (redni broj 31)

Ivor Car

23. rujna 2004.

Lupigin novi kolumnista (redni broj 31)

Kao što nedavno rekoh u novici "Što je novoga", krenulo nam je s najavama. Nakon putopisa, imamo čast najaviti vam i novog kolumnistu, i to nakon što dva mjeseca na Lupigi nismo dobili nikakvo pojačanje i baš u trenutku kada su zakazali svi Lupigini kolumnisti (a ima ih točno 30, od čega 8 aktivnih i čak 22 neaktivna). Dakle, upoznajte Andriju
Elem, imam čast predstaviti vam novog Lupiginog kolumnistu kojeg ćemo zvati Andrija, što ne znači da mu to i nije pravo ime. Riječ je o mlađahnom dečku, barem mlađahnom u odnosu na većinu Lupeža, za kojeg svi koji ga znaju imaju jednak komentar - "Dobar je mali".

Ja ga, na žalost, osobno ne poznajem, međutim, uz napomenu da vjerujem ovim potonjim, mogu reći da dobro piše, a u to ćete se uskoro uvjeriti i vi sami.

Sve u svemu imamo namjeru biti škrti, pa ćemo otkriti tek da je naš Andrija, novinar (a gdje obavlja svoje zvanje nećemo odati), te da je poveliki obožavatelj Leonarda Cohena. Mislim da bi ovo, od strane redakcije, bilo dostatno, a ukoliko želite saznati još štošta o našem novom kolumnisti nema vam druge nego da kliknete na ovih sedam znakova: XOXOXOX.