Imamo novog Lupeža, najvažnija je vijest

Ivor Car

8. svibnja 2005.

Imamo novog Lupeža, najvažnija je vijest

Čini se kako su žene, iako ne i "žensko pismo", napokon preuzele glavnu riječ u Lupiginim kolumnama. Upravo je simptomatično što je prevagu "nježnijem spolu" donijela TAKI, naša nova kolumnistica, koja slovi kao veliki borac za ženska prava, a koju ovdje predstavljamo. I zapamtite, ona je TAKI, nikako ne Taki, ili taki, a što to znači sigurno nećete saznati pod

Žene su preuzele glavnu riječ na Lupiginim kolumnama. Takav razvoj događaja mogao se predvidjeti već poodavno, a od danas je on naša zbilja. No, spol i nije toliko bitan, koliko je bitno to da imamo novog Lupeža, koji k tome jako dobro piše, u što ćete se vrlo brzo uvjeriti.

Riječ je o TAKI, koja inzistira da se njen nickname na Lupigi piše velikim slovima, ili što bi rekao jedan sportski komentator državne nam televizije - štampanim slovima. Možda je riječ i o nekoj matematičkoj kombinaciji, jer naša kolumnistica vrla je matematičarka, koja k tome voli trčati Savskim nasipom, gdje vrlo lako postanete "žrtva" egzibicionista o čemu ćete možda jednom prilikom, u bližoj ili daljoj budućnosti, moći čitati i na Lupigi.

O njoj vam još možemo reći samo informaciju kako rijetko zaviri u inbox svog e-mail accounta, stoga se ne trudite pisati joj. Ljubitelj je nešto nekonvencionalnije glazbe, koju bi neki nazvali "mračnijom", a poznati je, priznati i dokazani borac za ženska prava. Uostalom najviše o TAKI reći će vam njene kolumne, a možete početi upravo ovdje, na ovih sedam znakova: XOXOXOX.