Lupež bio negdje nedaleko i donio vam novi putopis

Ivor Car

11. prosinca 2003.

Lupež bio negdje nedaleko i donio vam novi putopis

Teško pokrivamo sve Lupigine rubrike i upravo zbog toga mi je zadovoljstvo napokon najaviti naš novi putopis koji nam dolazi opet iz jedne istočnoeuropske zemlje. Kako nam se neumitno bliži Nova godina to je vrijednost ovog putopisa još i veća, jer on upravo govori o dočeku Nove Godine u toj ne tako dalekoj zemlji

Bliži nam se Nova godina, a budući je trend da mladi ljudi Novu godinu dočekuju u inozemstvu sve veći, ovaj putopis koji nam je poslao Marijan time dobiva još veću vrijednost, jer možda se baš netko od vas odluči 2004. dočekati u Rumunjskoj, u Transilvaniji. 

Putopis je napisao Marijan, a govori o prošlogodišnjem dočeku Nove godine u rumunjskom gradu Cluju, ali normalno da se ne zadržava samo na tome. Akteri opisanog putovanja istražili su i okolicu tog prekrasnog grada, a osim toga neprestano su vodili razgovore sa domaćim stanovništvom, koje u par navrata možemo i pročitati u putopisu.

Ne trebam vam ni reći kako ćete se sigurno iznenaditi nekim stvarima koje Marijan donosi o toj "tako blizu, a tako daleko" zemlji, a vrijeme je i da vas prestanem gnjaviti i uputim kako klikom na riječ putopis, odlazite na neko drugo mjesto. Sretno!