DINKO GRUHONJIĆ PODRŽAVA LUPIGU: "Ima li nas?"

Lupiga.Com

16. siječnja 2018.

DINKO GRUHONJIĆ PODRŽAVA LUPIGU: "Ima li nas?"

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Ima li nas“, pita se Dinko Gruhonjić, novinar i docent na novosadskom Filozofskom fakultetu, pa odmah potom daje odgovor – „ima nas i više nego dovoljno“. Gruhonjić kojeg će naši čitatelji prepoznati i kao Lupiginog kolumnistu, poziva vas da „ne budete kukavice“ i podržite Lupigu.

Lupiga broji još vrlo sitno do kraja svoje crowdfunding kampanje, svega četiri dana. Nakon prvog ispunjenog cilja na platformi Indiegogo, zadali smo sebi i onima koji nas podržavaju novi cilj, prikupiti dodatnih 9.999 dolara. Trenutno smo daleko od tog cilja, ali kako rekosmo, još su pred nama puna četiri dana kampanje. Ta ćemo sredstva utrošiti kako bismo u ovoj godini na Lupigi mogli angažirati nove autorice i autore, provjerena novinarska i književna imena. Neka od njih, s obzirom da smo već prikupili dio tog iznosa, na ovim ćete stranicama susresti već ovih dana. A bilo bi sjajno kada bi ih moglo biti što više.

„Podržimo Lupigu! Sloboda narodu!“, zaključuje Gruhonjić u svojoj video podršci Lupiginoj crowdfunding kampanji u kojoj je ostalo još nekoliko vrlo zanimljivih i pristupačnih perkova. Uvjerite se i sami.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.