SERGEJ TRIFUNOVIĆ: „Ispričat ću baš sve! Nisam dužan trpjeti policijsko iživljavanje“

Lupiga.Com

20. rujna 2023.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ: „Ispričat ću baš sve! Nisam dužan trpjeti policijsko iživljavanje“

Beogradski glumac Sergej Trifunović odlučio je ispričati sve detalje domaćoj javnosti dobro poznatog nedavnog incidenta u Splitu, gdje je zbog kupanja na plaži sa psom - to je bio inicijalni prekršaj - dva puta privođen od strane policije. Treći put je priveden na graničnom prijelazu Bajakovo. Splitski policajci, smatra glumac, iživljavali su se na njemu, dok je policajcima na Bajakovu uputio riječi zahvale.

"Sad ću reći sve što se događalo u Splitu i o tome neću više govoriti", rekao je Trifunović u razgovoru za emisiju Zavidavanje, koja se emitira na YouTube kanalu VIDA TV. Prilikom gostovanja rekao je da točno zna koja ga je rečenica uvalila u nevolju s policijom, ali je ne smatra uvredom, kako su je tumačili u splitskoj policiji.

Drugi put su ga, tvrdi, splitski policajci i zaštitari okružili dok je bio s prijateljima i opet ga kaznili zbog šetanja psa bez povodca, iako je pas u tom trenutku bio vezan.

"Imam deset svjedoka da je pas bio vezan. Kad sam policajcu to rekao, on mi je odgovorio: 'To nije moje zapažanje!'", tvrdi poznati glumac koji je ovom prilikom povukao u afektu danu izjavu, da više neće doći u Split, a objasnio je i kako je došlo do twitta u kojem je naveo da ga splitski policajci asociraju na ustaše i mučitelje iz Lore. Lora je, podsjetimo, splitska luka u kojoj su se mučitelji u uniformama Hrvatske vojske iživljavali nad zarobljenim srpskim civilima i vojnicima.

Govoreći o hapšenju na Bajakovu, Trifunović je rekao da su policajci bili iznimno ljubazni. Od policije na Bajakovu, tvrdi Trifunović, tražilo se da ga s lisicama na leđima isporuče u Split, ali oni tu naredbu nisu proveli u djelo.

"Šef policije na Bajakovu doslovno je urlao na svoje kolege. Vikao je: 'Pa šta je uradio taj čovjek, je li ubio nekog?'", kaže Trifunović

U nastavku pogledajte intervju, jer ovakvog Sergeja Trifunovića još niste gledali.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Ladislav Tomičić