ROBI K. – ALTIMEJT EDIŠN!: Ajmo svi ruke gore, ovo je poziv na pretplatu!

D.P.

15. listopada 2018.

ROBI K. – ALTIMEJT EDIŠN!: Ajmo svi ruke gore, ovo je poziv na pretplatu!

U pet knjiga, na 2.500 stranica, stalo je 35 godina. Sabrana su to djela Bilježnice Robija K. Viktora Ivančića u izdanju Ex librisa iz Rijeke, SNV-a iz Zagreba i Fabrike knjiga iz Beograda. Knjigu, odnosno pet knjiga, možete nabaviti po promotivnoj cijeni u varijanti pretplate za 420 kuna, dok će puna cijena iznositi 595 kuna. Pretplatnicima će njihova knjiga stići nakon 15. studenoga ove godine, i to u posebno izrađenoj kutiji, s potpisom autora.

Mogućnost pretplate traje do 13. studenog 2018. godine, a pretplatiti se možete putem antikvarijata Ex libris, izravnom narudžbom ili na e-mail info@ri-exlibris.hr. Potrebno je napisati punu adresu, broj telefona i način na koji će biti izvršeno plaćanje.

Viktor Ivančić
Autor Robija K. (FOTO: Lupiga.Com)

Za one koji ne znaju, iako je takvih na Lupigi zanemariv broj, Robi K. je kultna kolumna koja redovno izlazi već skoro tri i pol desetljeća. Glavni junak i njegova bliža okolina ne stare i ne mijenjaju se, dok se mijenjaju režimi i države. Kroz infantilnu vizuru devetogodišnjaka iznosi se žestoka satira na račun političkih i društvenih prilika. Okupljeni tekstovi cijelog razdoblja mogu se čitati kao svojevrsna alternativna historija.

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Ex libris