Uoči novog 'Nadreality showa' na YouTubeu stotinjak skečeva starih "nadrealista"

Ivor Car

23. studenog 2006.

Uoči novog 'Nadreality showa' na YouTubeu stotinjak skečeva starih "nadrealista"

Sve su prilike da je, među ostalim stvarima prema kojima ovdašnji puk gaji određenu dozu nostalgije, uskrsnula i "Top lista nadrealista". Navodno, dio ekipe koji je krajem osamdesetih pokazao neviđenu količinu uistinu pametnog humora, niti ne želi pokušati dostići staru slavu u novom RTL-ovom uskrsnuću, a ova vijest prava je prilika da vas počastimo s pokojim genijalnim skečom "nadrealista"

Novi show koji je od dijela ekipe legendarnih "nadrealista" otkupila RTL televizija, uskoro bi trebao biti dostupan hrvatskim gledateljima pod imenom "Nadreality show". No, u novim emisijama neće sudjelovati dva lika koje gledatelji najviše pamte - Branko Đurić i Nele Karajlić. Ipak i ostatak ekipe mogao bi isproducirati duhovite emisije, pogotovo jer su Darko Ostojić (znan kao Minka), Zenit Đozić (aka Fudo), Elvis Kurtović i Jipal Junuz, dobili pojačanje u vidu genijalnog sarajevskog glumca Milana Pavlovića, koji je ponajviše upamćen po ekranizaciji viceva o Muji i Hasi.

Producent serijala Zenit Đozić, inače sugrađanin dobrog dijela Lupeža, najavio je da će "Nadreality show" za početak imati 13 nastavaka. Kakvo će to biti "štivo" tek ćemo vidjeti, ali ono što je TLN "proizvodio" nekima od nas ostat će zauvijek u pamćenju te će se prepričavati još godinama. Stoga nam je kao kec na desetku legao popularni download sajt YouTube na kojem, nećete vjerovati, ima preko stotinu skečeva "nadrealista" u trajanju od nekoliko minuta. Za početak ćemo vam "namignuti" na nekoliko linkova, a ukoliko vam se svidi, a sigurno hoće, daljnju potragu za TLN-om nastavite sami ...

Nacional detektor

Zona sumraka

Sarajevski zid

Vijesti iz budućnosti

Brojke i slova

Razgovor u slastičarni

Škola Stipe Šuvara

Davor Gobac i Bora Đorđević