Što mislite, je li osvojila milijun?

T.I.

25. listopada 2004.

Što mislite, je li osvojila milijun?

Ako mislite da su razgolićene grudi Marine Bajlo ili tangice Ane Gotovac sve što serijal Big Brother može ponuditi, grdno se varate. U Meksiku su stvari nešto drugačije. Naime, u tamošnjem Big Brotheru postoji izvjesna Isabel Madow koja ima što pokazati i, što je još važnije, radi to često. Kako znam da su ovakve novice najpopularnije i da slinite za takvim sadržajem, ponudit ću vam točno deset, vrlo zanimljivih, fotografija

Ni više, ni manje nego točno deset, a ako biste vi još, onda vam se valja upustiti u samostalnu pretragu pri čemu vam ne želim dati niti jedan tip. Kako bih produžio ovaj uvod i kasnije mogao ustvrditi kako se nisam zadržao samo na fotografijama, reći ću vam kako je Isabel Madow sudjelovala u meksičkom Big Brotheru 2003. godine.

Voajerizam je u rapidnom porastu, debilizam također, a, evo, nije mimoišlo niti nas. Užas na što smo spali. Show pod imenom El Gran Hermano prikazivala je meksička postaja SKY i već nakon nekoliko dana prikazivanja gledanost je skočila u domenu nevjerojatnog i nedostižnog. Ponajviše zahvaljujući "opuštenoj" 29-godišnjoj Isabel, koja je, kad god je stigla, pred kamerama pokazivala sve svoje adute. Ubrzo je postala jedna od najpopularnijih osoba u Meksiku, ali i šire, a što mislite, je li osvojila milijun?