Što je novoga?

Ivor Car

24. veljače 2003.

Što je novoga?

Već neko vrijeme niste vidjeli ovu fotografiju, fotografiju našeg slavnog svisca, koji se javnosti pokaže samo s nedjelje na ponedjeljak kada Lupiginim čitateljima kaže što ima novoga. Dakle, nije ga bilo, ali tu je opet da vam kaže kako prošla dva tjedna na Lupigi nije bilo ništa, a kamoli novoga! Možda nešto krene ovoga tjedna, tko zna ne zna, jer neznanje je jedino što ostaje svim znalcima ovoga svijeta s čim ova vijest, naravno, nema nikakve veze!.
Nekako brijem da ovu vijest čitaju uglavnom Lupigini "radnici", jer koga bi još zanimalo što ima novoga u našem malom internet svijetu, kojim se zabavljamo svakog dana. S obzirom na tu tvrdnju, reći ću vam do kojeg sam zaključka došao. Moj zaključak je da od ove stranice ne bi bilo ništa, bukvalno ništa, da je ovaj post potrajao još samo dva tjedna. Da li to govori o vašem trudu, ili ne, svejedno je, barem meni. U svakom slučaju svizac vam poručuje Ko v(n)as jebe, dok je zabavno, je zabavno, a već najavljujem kako slijedeći post dolazi uskoro, mnogo prije nego li se nadate. Dakle, zabavljajmo se dok nije došao.
Eto anketa k'o anketa. Puno uspomena, znači da je život bio vrijedan, bez obzira jesu li one spljugane ili nisu, tek pridjev tužna govori kako je ipak riječ o pravom životu, jer svaki je pravi život kada se na kraju pogleda - tužan. Vi se najviše sjećate uspomena iz djetinjstva, što će nekome puno toga reći. A bilo je i puno onih koje je pregazila ljubav i sada su im najčešće uspomene upravo ljubavne. Nema veze, glavno je da administrator u mozgu nije dao otkaz!
Nova anketa je aktualna da ne može biti aktualnija. Gledamo Ivičino lice u svim informativnim emisijama i slušamo kako ćemo ovih dana odlučiti prihvaćamo li NATO-ov zahtjev da pružimo okrepu (čitaj: benzin) njihovim avionima i da im damo krila (čitaj: zračni prostor). Dok Ivica sa svojom ekipom odlučuje kako će pozitivno odgovoriti na zahtjev, mi vam pružamo mogućnost da se opredijelite za neki od ponuđenih odgovora, a na žalost, nema ih puno.
Pohvala i pokuda nema, jer jednostavno ih ni ne može biti, a što se tiče najava i tu sam uskraćen. No, o najavama će vam više reći naš webmaster i to putem komentara na ovu vijest. Evo baš da vidimo taj pokus. Kladim se da uopće ovo neće pročitati, pa ćete tako ostati bez najave. Evo kladim se u macolu! Nemoj da bi mu tko rekao.