Što je novoga?

Ivor Car

10. veljače 2003.

Što je novoga?

Ovaj put ima nešto novoga! Nakon nekoliko mjeseci, redakcija iliti uredništvo site-a www.lupiga.com , okupilo se na jednom mjestu kako bi održalo sastanak vezan uz najdraži i najbolji nam site. Bilo je tu podosta ljudi, a raspravljalo se o važnim pitanjima uz nadasve ozbiljnu atmosferu. Dijeliće te atmosfere prenosim vam u ovoj novici. Prošlotjedna anketa je bila najujednačenija do sada, zbog toga se ovotjedna anketa bavi onim rukometašima koje smo puni radosti uz Thompsona i Kupres dočekali na Trgu. Mislim kako neće biti ujednačena!
Najmanje tri mjeseca prošlo je od dana kada se redakcija naše stranice našla na jednom mjestu. I nakon tri mjeseca ekipa se okupila ponovno i bilo je odlično. Gotovo se skupila sva stara ekipa, a prisutni su čak bili i članovi zaduženi za dijasporu, točnije za Sloveniju. Uz ozbiljnu koncentraciju koju je jamčilo desetak litara vina, raspravljalo se o gorućim pitanjima vezanima uz rad Lupige. Primjerice žučno se raspravljalo da li smo pijaniji kada iziđemo van ili kada uđemo unutra. Naravno, da je većina izglasala kako smo pijaniji kada uđemo unutra, zbog čega je na žalost od mnogih zaboravljeni miro@lupiga.com krivom procjenom smijenjen sa dužnosti predsjednika jedne jako bitne udruge. Raspravljalo se i o Zvoninom problemu koji se ne da identificirati, i za koji neki tvrde kako uopće ne postoji. Bilo je riječi i o ekspoziciji pojedinih fotoaparata i zlouporabi kreditnih kartica jedne eminentne tvrtke. Uglavnom sve u svemu, redom pitanja od velike važnosti za Lupigu.
Nikada jedna Lupigina anketa nije bila ujednačena kao ova prošlotjedna u kojoj su svi odgovori ostvarili podjednaki broj glasova. Kako god bilo pobjednikom se može proglasiti odgovor kako pad Columbije nije ama baš nikakav znak, ali sve je to i previše gusto da bi zbilja netko pobijedio. Iz Sjedinjenih Američkih Država o ovom pitanju zadovaljavujućeg odgovora još uvijek nema, a kako smo prošlog puta rekli, vjerjatno ga nikada niti neće biti.
Nova anketa se vraća na prošlotjednu simfoniju rukometa, koju smo svi s radošću dočekali, neki uz Thompsona, Kupres i rukometaše na Trgu bana Jelačića, a neki u svojim kućama pred televizijskim ekranima. Pitanje koje vam postavljamo ovoga tjedna je: da li bi naši rukometaši trebali biti zadovoljni sa podjeljenih im 100 000 kuna po glavi. Pa da vidimo što o toj tematici mislite vi!
Ne znam trebam li naglasiti kako ovoga tjedna pohvala nema, a pokude upućujemo samo jednoj osobi, zvanoj Ćiro, Rochi, Vidi kako ovo izgleda i zbog kojeg najava od prošlog puta nije ostvarena, a očekujemo je tek ovih dana. Do tada i do maila koji će vas o tom događaju obavijestiti, ukoliko ste učlanjeni u našu mailing listu (vidi na desno) -lijep pozdrav!