Što je novoga?

Ivor Car

15. lipnja 2004.

Što je novoga?

Što da se kaže? Opet kasni novica "Što je novoga". Dakle, ništa se nije promijenilo, sve po starom. Novo je da je u našoj prošlotjednoj anketi utvrđeno kako je Sanader "svakako" prodao gospodarski pojas (ako ne vjerujete pitajte ribare), a zbog kašnjenja naša ovotjedna anketa neće biti toliko aktualna. Riječ je dakako o nogometu, a o čemu drugom. U svemu ostalom u ovoj novici bit ću kratak i brz

Rekorda u dnevnim posjetima ovoga tjedna nema, pa ostajemo na onom prošlotjednom rekordu – 3 641 posjet. Nismo obilovali ni tekstovima, ubilježili smo tek 21 ID, što je za dva manje nego u tjednu prije. Od tog 21 ID-a valjalo bi izdvojiti recenziju trećeg dijela sage o malom Potteru, te nogometnu novicu lijenog vuka "Lopta do Kurca". Treba podsjetiti kako smo dobili i još jednog kolumnistu, Morskog raka, koji se uklopio u ove nogometom obilježene dane (da je Hrvatska pobijedila Švicarsku siguran sam da bi govorili i o nogometnoj euforiji). Vidite da je i Lupiga čak promijenila svoju vanjštinu pa sada na lijevoj imamo logo Eura 2004.

Prošlotjedna anketa nije bila niti približno zanimljiva kao nekoliko njenih posljednjih prethodnica. Niti 300 glasova, od kojih je dobar dio (30%) otpalo na odgovor Svakako da je Sanader rasprodao gospodarski pojas. Kako to Sanader Nikako nije uradio ustvrdilo je tek 7 glasača. Dakle, dileme nema, barem prema Lupežima.

Ovotjedna anketa će se baviti, a čim drugim, nego nogometom. Pitat ćemo vas kako vi vidite izglede Hrvatske nogometne reprezentacije na tekućem Euru 2004. Dodatna pojašnjenja nisu potrebna. Dodat ću samo kako je ovo točno 100-ta anketa na Lupigi.

A pohvala … teško pitanje, jer zbilja ne vidim nekoga tko bi mogao dobiti pohvalu. Osuđen sam na dragog mi Bozzu, koji eto, dobiva pohvalu, a nije se nešto pretr'go. Pokudu s druge strane upućujem onom Riječnom raku, bez obzira što je na godišnjem. Dakle, standardan rasplet u ovoj rubrici. Kako je ostalo još samo nekoliko dana do završetka ovog tjedna jasno je kako nećemo ništa najaviti. Eto, tako, stvarno sam bio kratak …