SPOT GODINE: Repetitor u Okružnom zatvoru

Lupiga.Com

29. studenog 2017.

SPOT GODINE: Repetitor u Okružnom zatvoru

Repetitor je ovih dana predstavio svoj novi i to vrhunski spot za pjesmu "Ako te ikada". Išli su stopama Johnnyja Casha, Fugazija, Franka Sinatre, Pistolsa i B. B. Kinga, ali u smjeru Okružnog zatvora u Beogradu: ondje su zatvorenicima priskrbili energično koncertno prašenje, a sebi autentične i za raju uzornog ponašanja potpuno nesvakidašnje kadrove. Spot je ujedno i uvod u film o cijelom događaju

Zamisao i organizaciju, odnosno pregovore sa Službom za tretman Okružnog zatvora u Beogradu, potpisuje fotograf Igor Čoko, autor izložbe "Iza rešetaka" koja je također bila na displeju u Beogradu u studenom.

ZATVORSKI BLUES: Kako izgleda život iza rešetaka

"Tokom leta ove godine, 30. juna, svirali smo koncert osuđenicima sa zatvorenog odeljenja Centralnog zatvora u Beogradu. Bio nam je to jedan od najznačajnijih i najemotivnijih nastupa", napisali su povodom objave spota, koji je bio gotov tek nakon što su prošli mjeseci dok je "birokratija odradila svoje" i kada su konačno ishodili sve dozvole. 

"Život od sad delim na pre ovoga i posle ovoga", napisao je uz objavu spota na svom FB profilu frontmen RepetitoraBoris Vlastelica.

Spot su snimali majstori iz GRAIN video produkcije i foto kolektiva Invert - Petar Marković, Milorad Milanković i fotograf Vladimir Živojinović, dok je režirao Filip Čudić.

Repetitor, inače, uskoro gostuje u Zagrebu - sviraju na Pozitivnom koncertu u subotu 2. prosinca u velikoj dvorani Doma sportova.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube