Ovog vikenda u Rijeci "Carnival Party"

Ivor Car

20. veljače 2006.

Ovog vikenda u Rijeci "Carnival Party"

Jedno od središnjih događanja ovogodišnjeg riječkog karnevala svakako je Carnival Party, koji se ove godine zbog protesta stanara neće održati na već tradicionalnoj lokaciji, popularnom Kobleru, već dijelom na riječkom Korzu, a dijelom u popularnoj "Točki". Među brojnim gostima svakako bi vrijedilo izdvojiti nastup, od kritike i publike vrlo hvaljenog bosanskohercegovačkog benda Dubioza Kolektiv

Carnival Party ove će godine trajati tri dana, od petka 24. veljače do nedjelje 26. veljače. Za početak, u petak svi zainteresirani mogu saznati nešto više o popularnoj vještini VJing, a jedini uvjet da svoj interes pokažete javljanjem na e-mail info@carnivalparty.com. Početak ovog događanja očekuje se na Korzu u 17 sati, a gostovat će Pointless Creation (Glasgow), Zvuk Broda (Zagreb), lole.kee.bolek (Rijeka) i Xplode (Split). Nakon toga, od 22 sata u slavnoj Točki za ugrijavanje će se održati "Preparty".

Središnji događaj zbivat će se u subotu od 20 do 02 sata, a nastupat će se sljedećim redom: Bigg-Kay-Oh & Shine, Pacco, Retro_Elektro, Bodul Ill'ectric, Disco 'n' Action, The Gilletes vs Highland Brothers, Mark Ash, Virgin Helena i konačno u 1.20 sati posebni gost - Petar Dundov, nakon čega slijedi after party u Club Fun Academy.

Zadnjeg dana Carnival Partyja znatiželjnici će morati keširati 30 kuna kako bi od 19 sati, ponovno u Točki, mogli čuti ili vidjeti Sven Nalis, Loopjunkies A/V team, Fist (UK), Dubioza Kolektiv (BiH), Undergang (F), Verbal, Brains (HU), Elektricutes (Slo), Underground Sky i RI-Breaks Team. Inače, odlični Dubioza Kolektiv dva dana ranije nastupit će u pulskom Uljaniku, dok će se u subotu zagrebačkoj publici predstaviti u KSET-u. O svemu više na www.carnivalparty.com.