MARKO TOMAŠ PODRŽAVA LUPIGU: „Podržite Lupigu i podržite nezavisne medije“

I.F.

20. siječnja 2018.

MARKO TOMAŠ PODRŽAVA LUPIGU: „Podržite Lupigu i podržite nezavisne medije“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Moje tekstove možete čitati na Lupigi, kao i kolumne mojih kolega. Možda ja nisam dovoljno dobar razlog da podržite i pratite Lupigu, ali svi drugi ljudi koji rade na tom portalu zasigurno jesu i zato podržite Lupigu i podržite nezavisne medije u cijeloj regiji“, kaže skromni Marko Tomaš u svojoj video podršci Lupiginoj crowdfunding kampanji.

S ovim našim kolumnistom i vrhunskim književnikom, jednim od najboljih pjesnika generacije na ovim prostorima, privodimo kraju seriju video podrški. Dobili smo ih četrdesetak, a ako se u tom kaosu, jer možda se to nije činilo, ali ovih mjesec dana u Lupiginoj redakciji vladao je popriličan kaos, nečiji video zametnuo neka nam oprosti.

Tomašu ćemo na ovom mjestu zahvaliti na velikom doprinosu kampanji, jer osim što je poslao ovaj video, on nam je darovao i vrlo vrijedne perkove. Pristao je napisati pjesmu samo za ovu priliku, na hamer papiru, uokvirenu i posebno potpisanu i taj je perk na Indiegogo platformi „otišao“ za golemih 1.000 dolara. Ni to nije sve, jer nam je u dogovoru s izdavačkom kućom Jesenski i Turk za perkove poklonio i deset svojih „Regata papirnatih brodova“ koje su „rasprodane“ u vrlo kratkom roku. 

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube


*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.