Lupiga na beogradskom erotskom sajmu

Svjetlana Zorić

31. svibnja 2005.

Lupiga na beogradskom erotskom sajmu

Sigurno su neki od vas pomislili 'pa vidi ti te Lupige, da nitko od Lupeža nije otišao na toliko najavljivani erotski sajam u Beogradu', ali takvi su se, naravno, prevarili, jer Lupeži su ipak skočili do Beograda, vidjeli što se to tamo događa i donijeli vam sličice, koje, sigurna sam, mnogi od vas čekaju kao ozebli sunce. Ipak fotke i nisu neke, jer morate shvatiti da nije lako biti u prvom redu i slikati dok vam 5.000 muških grla dašće za vratom


Pojedini Lupeži su me prozivali da ništa ne pišem, a ja im prozivanje vraćam u stilu - kratkom pričom uz više fotografija s Međunarodnog sajma erotike u Beogradu.


Neki od najatraktivnijih "izložaka"!

Sam sajam svečano je otvoren još 26.05. u 15 sati, dok je ostalih dana svoja vrata otvarao od kasnih 14 do ranih 23 sata. U periodu od 14 do 18 sati posjetitelje su zabavljale domaće striptizete i striptizeri, da bi nakon 18 sati na scenu stigle razvikane strane dive, ponajviše sa "zemljom porijekla" Mađarskom.


Stolica koja radi čuda!

Na samom izgledu striptizeta i stripera, odnosno u njihovim "kvalitetama", nikako se nije mogla primijetiti neka razlika, niti što se nastupa tiče, a niti što se silikona tiče.


Netko tu nekoga nateže!

Ipak zaključak, koji je svaki posjetitelj Međunarodnog sajma erotike na izlazu iz "oaze" morao donijeti, sljedeći je: ako se baš želite baviti tim poslom, bez silikona nema prođe!


Striptizeta k'o korova!

Najgora stvar su svakako striperi koji su bili stvarno loši. Ne samo što nemaju pojma o plesu, već su i izgledom ličili ponajprije na kanadske drvosječe, čiji je vrhunac plesne točke bio nabijanje uz štangu izigravajući tako "neki seks" (vlasnici pasa znaju o čemu pričam).


K'o fol "natakinjanje"!

Osim jednog velikog stagea koji je izgledao kao stvoren za održavanje natjecanja za pjesmu Eurovizije, bio je i jedan manji, oko kojeg se također skupljalo napaljeno i radoznalo mnoštvo.


Što smo ono rekli o striptizetama?

Pogotovo se takva gužva događala kada bi neki striper nastupao na velikom stageu, što okupljeni uglavnom nisu željeli gledati.


Rođak kanadskog drvosječe!

Osim svega nabrojenog sajam je sadržavao i veliki broj štandova koji su prodavali brojne "sitnice", od stranih časopisa, preko donjeg rublja (za njega i nju), DVD-a i video kazeta porno sadržaja, do raznih seksualnih pomagala kao što su "sadomazo" pribor za svaku kućanicu, vibratori svih veličina, pa još k tome na daljinsko upravljanje.


Mađarica?

No, nismo primijetili da je prodaja pretjerano cvjetala, čak naprotiv. Možda zato što su svi bili okrenuti prema razgolićenim damama, zbog čega i naše fotografije nisu previše uspijevale.


Rekonstrukcija akcije!

Morate shvatiti - nije lako biti u prvom redu i slikati nešto dok vam 5.000 muških grla dašće za vratom, ponašajući se kao da su upravo sada najbliže seksu u svom životu.


Još Mađarica?

Završnica ovoga velikog tuluma odvijala se u klubu "Trezor" u koji smo ušli tek oko dva sata nakon ponoći, i to samo kako bi vidjeli hoće li biti što od najavljivanog seksa s pojedinim damama s fotografija. No, vlasnik (ili takvo što) otvorio nam je dušu jadikujući da još uvijek ništa od Mađarica.


K'o fol, opet neko "natakinjanje"!

Vikend silikona nastavio se i u nedjelju, kada se održavao "svečani" Playboy party - obljetnica 50 godina postojanja časopisa Playboy, na koji se dolazilo samo s posebnim pozivnicama te vam stoga od tamo nećemo ništa pokazat.


Playboy party - propušten!