Jadna nam majka, izbacilo Rojsa!

Ivan Kegelj

10. studenog 2003.

Jadna nam majka, izbacilo Rojsa!

Hrvatska demokratska zajeb.. zajednica isključila je iz članstva mog najdražeg političara Ljubu Ćesića Rojsa. Nadalje ćemo razmotriti ovo političko pitanje i diviti se Ljubinom osjećaju za probleme malog čovjeka. Također, pokušat ćemo vas nagovoriti da izađete na Jelatschich platz, u nemirni i nedostojanstveni prosvjed posvećen Ljubi Ćojsu Rollsu

Izađite na Jelatschich platz, te nemirno i nedostojanstveno prosvjedujte razbijajući izloge i bacajući Molotovljeve koktele na sve što se kreće, a ne diše hrvatski. Nasrnite na kordon policije i razbucajte tamničare hrvatskoga duha, e kako bi ukazali da je ostanak Ljube Ćesića Rojsa u Saboru jedini način da se izvučemo iz krize i krenemo u svjetliju budućnost. 

"Zajebnica" je isključila Ljubu jer joj je navodno nanosio nekakvu štetu. Točnije, u obrazloženju odluke o nozi u Ljubinu zicugu stoji da je nanosio štetu ugledu(?) "zajebnice". O kakvom ugledu je tu riječ ne bih vam znao reći. "Zajebnica" je, sudeći po svemu, negdje kupila novi ugled, budući da pouzdano znam da im je stari ugled bio znatno ofucan i otrcan. Novi ugled je, šapću kuloari, po diskontnoj cijeni kupljen u mađarskom Pečuhu, zahvaljujući vezama slavonskog lole Branimira Glavaša.  

Kako bilo, Ljubina golgota započela je u rujnu, kad je Središnji odbor "zajebnice" jednoglasno odlučio suspendirati mog najdražeg političara zbog, kako je tada rečeno, "višekratnog i stalnog javnog istupanja i djelovanja koje šteti ugledu i političkim interesima HDZ-a i koje je suprotno programu, Statutu i politici stranke". Stranka se danas ograđuje i "od svih Ćesićevih istupa i govora mržnje koje je širio, kako za vrijeme svoga mandata u Saboru, tako i danas".
Moj i vaš Ljubo Ćesić Rojs uzvratio je retoričkom figurom, oštrom poput oštrice katane sensei Thanake.
- Mogu oni mene istrat iz HDZ-a, al niko ne može istrat HDZ iz mene, poručio je Ljubo Rolls Rojs, inače političar bogate biografije.
 
Pozivamo vas stoga još jednom da u velikom broju od nekoliko milijuna ljudi dođete na Jelatschich platz i na taj način, nemirno i nedostojanstveno, podržite povratak Rollsa Rojsa u politiku. Usput, znajte da je skladana i službena himna nemirnog prosvjeda, čiji refren, na melodiju zeko i potočić, ide - "Dolazi zima, Ljubo stranku ima." 

P.S. Termin održavanja nemirnog i nedostojanstvenog prosvjeda objavljujemo naknadno. Cijena ulaznice - 30 kuna, predbilježbe ostaviti u opciji "komentari".