IMA NAS! 50 POSTO U 50 SATI: Ostadosmo bez dva Marka PERK-ovića Tomaša!

Lupiga.Com

21. prosinca 2017.

IMA NAS! 50 POSTO U 50 SATI: Ostadosmo bez dva Marka PERK-ovića Tomaša!

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

Velika radost, ponos, duboka zahvalnost i podulji niz lijepih emocija, teških za opisati čak i ljudima što od pisanja žive, ono je što dominira redakcijom Lupige večeras. U samo 50-ak sati od pokretanja crowdfunding kampanje "Ima nas!" zahvaljujući vama, dragim čitateljima i prijateljima nezavisnog novinarstva, uspjeli smo nadmašiti 50 posto traženog iznosa na platformi Indiegogo. Hvala vam!

To nas je koštalo, i neka je, odlaska čak dva Marka "perkovića" Tomaša! Njegova flambojantno megaekskluzivna pjesma ispisana rukom na hamer papiru, uokvirena i posebno potpisana sa simboličnim crtežom otišla je našim dragim prijateljima, koji su nas pogurali s 1.000 dolara, dok je deset komada surove ljubavne poezije, njegovih zbirki pjesama, planulo kao regata papirnatih brodova na benzinskom potočiću! Do iduće prigode, ako je bude do kraja kampanje, pjesnika kojemu je Lupiga, kako sam kaže, "virtualni dom" morat ćete čitati na našim stranicama. Sinoć nas je sve počastio novom "Paranojom" - Vječno dijete.

Razgrabljene su i spomenice hibridnog rata i to zahvaljujući našim suborcima, nezamjenjivim i nenadoknadivim pijunima nametnutog, nepravednog i oslobodilačkog hibridnog rata. Njihova žrtva nikada neće biti zaboravljena, a Lupiga jest i uvijek će ostati mjesto posebnog pijeteta za duševne boli nanesene uvredama političara nakon što im postavimo njihova neugodna pitanja. Slava im!


Rasprodani Tomaš (SCREENSHOT: Indiegogo)

Prepolovljena nam je i zaliha objedinjenih priča o legendarnom cuki Miljenka Smoje, Šarku. Odabir "Pasjih noveleta" nas nimalo ne čudi, jer poznato nam je tek kako je nepoznat podatak ima li među nama više ljubitelja pasa ili Smoje. Zato prognoziramo da će zahvala za donaciju pod nazivom "Smoje s tobom i duhom tvojim" vrlo brzo nestati s naših virtualnih polica, i to onoga dijela koji puni izdavačka kuća Adamić, nakladnički dom mnogih nam dragih "feralovaca". Pasja su vremena, hvala vam!

Kad smo već kod polupraznih polica, još malo pa nam je nestalo i Lijevih (s)kretanja, vol. 1! Knjiga Alexa Callinicosa, "Protiv trećeg puta" prometuje k'o alva, što nije zapravo neobičan znak za državu s podjednakim brojem trećeputaša i državnih cesta.

Zatečeno stanje preostalih i uvođenje novih "perkova" možete pratiti na Indiegogou. Budući da smo ostali bez MPT-ove pjesme, red je da je zamijenimo s nečim bar usporedivo inspirativnim, jedinstvenim i lijepim. Zasad vam možemo najaviti da u pripremi imamo i perk, za koji se odnedavno veže jedno posebno priznanje za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava.

Hvala vam još jednom i bez brige, nećemo vam ovo ni zaboraviti niti oprostiti! Revanširat ćemo vam se novinarstvom.

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Milena Gosevski

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.