IDA PRESTER PODRŽAVA LUPIGU: „Lupiga zajebava velike, štiti slabije i ima beskompromisan stav“

Lupiga.Com

17. siječnja 2018.

IDA PRESTER PODRŽAVA LUPIGU: „Lupiga zajebava velike, štiti slabije i ima beskompromisan stav“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Jako volim Lupigu, jer se Lupiga bori za nas. Zajebava velike, štiti slabije i ima svoj jasan, direktan, konkretan i beskompromisan stav“, poruka je koju smo dobili od glazbenice Ide Prester uoči finala Lupigine crowdfunding kampanje.

Ušli smo u zadnjih 48 sati kampanje, i to s obiljem perkova – za ljubitelje glazbenih festivala, dobre književnosti, umjetnosti ili progresivne glazbe – tako da je pravo vrijeme, za sve vas koji to još niste učinili, da „pogurate“ stranicu koju upravo čitate, kako biste imali što više toga čitati i ove godine.

„Definitivno svi moraju priznati da je Lupiga jedna od rijetkih oaza istine i zdravlja u ovom prilično zatrovanom društvu. Zato ja neću samo pričati, ja ću i uplatiti sumu koju mogu. Isto bih voljela da i vi učinite. I volimo, štitimo i čuvajmo Lupigu. Ima nas!“, topla je Idina poruka. Ida je uplatila, a sad je red i na nas ostale koji smo se čuvali za kraj kampanje

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.