Dosta je bilo plaćenika, otpisanih ovih i onih ... zaboravite očeve, vraćaju se Majke

Mladen Barbarić

31. ožujka 2010.

Dosta je bilo plaćenika, otpisanih ovih i onih ... zaboravite očeve, vraćaju se Majke

Mislili ste da je Goran Bare napokon objesio zulufe o mikrofon? Posvetio se djeci, rodbini i lakim drogama? Mislili ste da ga nema na estradi, da je gotov, da mu je dosta i Gotovca i Gotovčevih? Varate se kao muha na prozoru. Dosta je bilo plaćenika, otpisanih ovih i onih ... Goran Bare je živ, zdrav, svira, stvara, a već sljedećeg mjeseca možete ga vidjeti i čuti u Boogalou, i to zajedno sa

... naravno, zajedno s Majkama! Dobro ste pročitali. Vinkovčanin na privremenom radu u Zagrebu ponovo je okupio naš omiljeni bend, snimio i neke nove pjesme i poziva vas na pivo.

Deset izdanih albuma i 30 godina tamburanja te tko zna koliko vrsta opijata našem junaku nije iscrpilo svu energiju. Već 30. travnja možete poslušati što je to posljednjih mjeseci Goran Bare radio u studiju. Legenda kaže da se novi hitovi zovu „Život je osjećaj“, Ja nisam tvoj“, „Divlji svijet“ i „Nestvaran san“, a kako je to Bare uvijek i radio, pjesme su prožete životnim iskustvom ovog osebujnog rock junaka. Osim novih pjesama na koncertu u Boogaloo će Bare otpjevati i stare hitove Majki te nas podsjetiti kako zvuči punokrvni rock n' roll.

Uz legendarnog frontmena na binu će se popeti i Zoran Čalić čvrsto stišćući gitaru, za bubnjevima će sjediti Damir Šoumen, na bas gitari Mario Rašić dok će Viktor Lipić svirati klavijature.

BOOGALO 30.4.2010., U 21 h! 

A za ugrijavanje, evo i par prigodnih

 

 

 

 


FOTO: LupigaCom, Lovre