Besplatno na ljetovanje!!!

Božidar Alajbegović

3. srpnja 2006.

Besplatno na ljetovanje!!!

Pripeklo k'o u paklu, a novčanik prazan da prazniji biti ne mere, pa more ostaje tek sanak pusti ... Ne brigajte, mi smo tu da vam omogućimo ljetovanje iz snova! Kako, pitate se? Nagradnom igrom, eto kako. Sve što trebate je razmisliti o pređenom životnom putu, to staviti na papir i uzdati se u majčicu srećicu. Više o svemu na našem vječno prisutnom

Centralno mjesto tržišta rada smješteno na internet adresi www.moj-posao.net u suradnji s centralnim mjestom za ljetovanja i slične zanimacije smještenim na internet adresi www.adriatica.net odlučilo je pokloniti vam pet puta po sedam dana dugo, morem, suncem i zabavom oplemenjeno ljetovanje.

Gdje, neskromni i zahtjevni kakvi ste, pitate se? Na otoku Braču, u Grand Hotelu Elaphusa ****. Sve što trebate učiniti je: razmisliti o pređenome životnome putu i svo to iskustveno blago, znano kao CV ilitiga životopis, staviti na papir i podebljati arhivu životopisa na Moj Posao.net svojom biografijicom, te čekati 25. srpanj 2006. godine kada će slučajnim odabirom biti izvučeni sretni dobitnici.

Putem ovoga linka u prilici ste sudjelovati u rečenoj nagradnoj igri. I nemoj da nas se s Brača ne sjetite kakvom razglednicom!!!