U BIBLIJI SVE PIŠE: Zagrebački svećenik platio jumbo plakat koji za pedofiliju optužuje mir, komunizam i horoskop

H.Š.

15. prosinca 2015.

U BIBLIJI SVE PIŠE: Zagrebački svećenik platio jumbo plakat koji za pedofiliju optužuje mir, komunizam i horoskop

Na zagrebačkoj Aveniji Većeslava Holjevca osvanuo je plakat plaćen od strane velečasnog Ivice Berdika, koji kao uzroke pedofilije navodi komunizam, simbol mira, tarot, egipatsku mitologiju, horoskop i slično. Šira javnost ovaj je suludi plakat primijetila tek kada se njegova fotografija počela širiti društvenim mrežama.

ŠTO NEDOSTAJE NA PLAKATU: Optužuje mir i komunizam za pedofiliju, a župu u Botincu naslijedio od osuđenog pedofila

Kada su novinari iz redakcije N1 nazvali u njegovu župu Sv. Stjepana prvomučenika u Botincu Berdik je najprije rekao kako nije točno da na plakatu piše njegovo ime, međutim, kada su mu rekli da je to ipak tako, požalio se na način na koji novinari s njim razgovaraju.

Plakat pedofilija
"Bog je unaprijed znao kako će se povijest odvijati" (FOTO: SamHarris/Facebook)

"Moramo se upoznati pa popričati, preko telefona to ne djeluje kako treba", kazao je župnik. Na pitanje na koji način širom svijeta prihvaćeni simbol mira ili komunizma može biti uzrok pedofilije, isti odgovara: "Sve vam dolje piše. To je iz poslanice Rimljanima, to je biblijska rečenica".

"To nije znak mira", nastavlja zatim, no ne odgovara na pitanje što jest poručujući novinarima da se informiraju o stvarnoj prirodi tog simbola.

plakat
Na plakatu jasno piše i tko je naručitelj (FOTO: SamHarris/Facebook)

Upitan kako se Biblija mogla referirati na ove simbole tisućama godina prije nego su ušli u upotrebu, primjerice na crvenu zvijezdu, Berdik odgovara: "Bog je unaprijed znao kako će se povijest odvijati. Bog ima povijest u svojim rukama, to je snaga Božje riječi, ljudi baš ne vole čuti istinu".

Na pitanje novinara N1 kako je kao naručitelj plakata uspio povezati pedofiliju i komunizam, inzistira na svojoj ranijoj tvrdnji bez nuđenja odgovora: "To je Bibilija povezala, tamo sve piše".

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: SamHarris/Facebook