Zašto se razvodi Ronaldo

Ivan Kegelj

14. ožujka 2003.

Zašto se razvodi Ronaldo

Od našeg specijalnog dopisnika iz obližnjeg Rio De Janeira stiže zanimljiva novica. Nakon što je izvijestio o uvijek aktualnim cijenama kukuruza, kelja i rotkvica, naš dopisnik je kao sporednu vijest prišapnuo i jednu malu pikanteriju. Zadihan, u telefonsku slušalicu je samo kratko izustio - stari, razvodi se Ronaldo. A zašto?
Pa postoji nekoliko mogućih razloga. Što se tiče Ronalda, ili loše zabija na domaćem terenu ili više voli zabiti na gostujućem travnjaku. A što se tiče njegove životne družice, Ronaldo mi je ne tako davno utučen prišapnuo - ma pusti, kara se sa Sedorfom. Kako bilo ili ne, dvoje mladih i dragih ljudi odlučilo se razvesti sporazumno, bez nabijanja šljiva, gađanja pokućstvom i dugogodišnjih sudskih procesa oko podjele ono malo mizerije što su uspjeli uštediti od njegovih prihoda i američke pemzije što je već dugi niz godina zasluženo dobija njena baba. 
"Il Fenomeno" i 23-godišnja Milene su se vjenčali 24. prosinca 1999. u Riu. Imaju trogodišnjeg sina Ronalda juniora, koji još ne zabija, ali će najvjerojatnije zabijat - na gostujućem ili domaćem terenu. Naš specijalni dopisnik tvrdi da je Ronaldov i Milenin brak već odavno u krizi, a svađe su, kaže, dostigle vrhunac Ronaldovim povratkom sa Svjetskoga nogometnoga prvenstva i prijelazom iz Intera u madridski Real.
Navodno je svako jutro ustajao u sam cik zore i po kući bezočno urlao stihove starog brazilskog hita - "rano jutro, pola šest...", što Mileni nije bilo drago. Kad je supruga shvatila da, osim što hoće popiti, Ronaldo voli i sevdalinke, konačno je odlučila reći dosta.