Ronaldo-ozljeđen

Ivor Car

14. ožujka 2002.

Ronaldo-ozljeđen

Prije samo dva dana objavili smo vijest o transferu Ronalda u madridski Real. Euforija je zavladala španjolskom prijestolnicom, a cijela Europa je brujala o najmoćnijem klubu svih vremena. No, dogodilo se upravo ono na što smo u spomenutoj vijesti upozorili. Ronaldo je zbog prestresne situacije proteklih dana zadobio ozljedu mišića lijeve noge, te ga vatrena publika na Santiago Bernabeu neće vidjeti slijedećih
Samo dva dana nakon što smo donijeli vijest  o Ronaldovim problemima i njegovom prelasku u madridski Real, superzvijezdi se dogodilo ono u čemu je posljednjih godina najbolji, a to je ozljeđivanje svog tijela. Iz Reala su objavili kako je slavni Brazilac zbog stresa pretrpljenog u posljednjih nekoliko dana zadobio ozljedu mišića lijeve noge. Kako kažu glasnogovornici kraljevskog kluba, ozljeda nije teška pa bi najbolji strijelac svjetskog nogometnog prvenstva mogao zaigrati pred navijačima na Santiago Bernabeu već za nekih dvadesetak dana. Tako je pomalo splasnula euforija koju je Ronaldo ovim golemim transferom izazvao ne samo u Madridu, već i u cijeloj Španjolskoj. Kada smo već kod transfera recimo i to kako u Madridu veliki doprinos ostvarenju cijelokupnog prelaska pridaju samom Ronaldu, koji se složio da mu se plaća umanji za 2,6 milijuna eura.
Interov predsjednik Massimo Moratti koji se uspješno otarasio ovog nesretnog, iako izvanserijskog nogometaša, slavodobitno talijanskim novinarima izjavljuje kako će njegov klub biti mnogo uspješniji sada kada su bez Ronalda. Sigurno je kako se u Interu smiju, ali ne zaboravimo kako se i njima smijala Barcelona koja im je uvaljala Ronalda, a on je nakon dolaska u Inter napravio podužu pauzu u trajanju od gotovo dvije godine. Naravno i tada je bila riječ o ozljedi.