VILI MATULA PODRŽAVA LUPIGU: „Podržite novinare koji nas nikad nisu razočarali“

M.S.

20. siječnja 2018.

VILI MATULA PODRŽAVA LUPIGU: „Podržite novinare koji nas nikad nisu razočarali“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

Poznati glumac i aktivist Vili Matula među onima je koji se ne daju ušutkati prijetnjama i psovkama, a u svom videu podržava Lupigu – da nas ne bi ušutkali. 

„Koliko puta ste čuli: to ima na Lupiga, naći ćeš na Lupiga, odi samo na Lupiga? Donirajte novac za Lupiga, podržite njihovu kampanju, podržite novinare koji nas nikad nisu razočarali“, poziva Vili Matula u finalu kampanje „Ima nas!“ do čijeg nas kraja sada dijele tek sati. 

Umjetnik čiji angažman ne završava sa spuštanjem zastora, građanski aktivist kojeg srećemo na prosvjedima za nezavisnu kulturu i nezavisne medije, bolje društvo i odgovornije političare, čitatelj je Lupige. I ima nas još – možda bez para, ali s puno drugara.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.