Što je novoga?

Ivor Car

14. ožujka 2002.

Što je novoga?

Još jedan tjedan je iza nas, sudeći po glasovima na našoj posljednjoj anketi, proveden dobrim dijelom pred monitorima vaših ljubimaca. Nova anketa će opet spominjati neke nacije, ali ovaj put po dobrim stranama. Nešto ćemo pohvaliti, a pokuda ovaj put neće biti.
Koliko vremena dnevno prodvedete pred računalom?, bilo je pitanje naše prošlotjedne ankete. Sudeći prema glasovima koje smo zaprimili, čini se kako će okulisti u budućnosti imati mnogo posla. Naime, gotovo svi glasači pred monitorom provedu više od sat vremena, a preko 80% vas pred monitorom je više od 4 sata dnevno. Četvrtina od toga je onih koji su za računalom 8, pa čak i više od 8 sati dnevno. Podaci su to krajnje indikativni, a ponekom i zabrinjavajući.
Kako god! Ovotjedna anketa proučit će ljubav prema automobilima, na osnovu njihove zemlje porijekla. Izabrali smo šest najjačih svjetskih proizvođača automobila, pa da vidimo tko šta voli, a preko toga će se moći i otkriti šta 'ko vozi, jer svatko svoje hvali, ili možda ne! Neka nam neki ljubitelji srpskih, švedskih ili meksičkih automobila ne zamjere što baš njegove najdraže nismo naveli kao jedan od odabira, ali eto. Od sada komentare na ankete svi možete vidjeti, jer vam se oni nude kao opcija nakon glasanja.
Što se pohvala tiče, uglavnom ih zaslužuje naša nova rubrika, odnosno naš vrijedni Andrej kojem pristiže toliko pitanja da jednostavno, iako je svemoćan i svestran, ne može odgovoriti na sva pitanja, ali sigurni smo kako će on naći vremena odgovoriti vam. Pohvale i našim novim kolumnisticama, koje su to u pravom smislu te riječi i poručujemo im da samo tako nastave. Pohvale i ovom Edi što mu je napokon izišao taj album, pa možda se sad malo smiri i nastavi normalan život. Koliko ima ovih pohvala možda napravimo novu rubriku-"Pošalji pohvalu" ili "Pohvali ...."