SILVIJA ŠEPAROVIĆ I NATAŠA MAGDALENIĆ BANTIĆ PODRŽAVAJU LUPIGU: „Pokažite zube!“

M.S.

18. siječnja 2018.

SILVIJA ŠEPAROVIĆ I NATAŠA MAGDALENIĆ BANTIĆ PODRŽAVAJU LUPIGU: „Pokažite zube!“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

“Na sve što nam rade najmanje zadnje dvije godine postoji jednostavan odgovor. Pokazati zube!“, kratko i jasno, baš kako se od prekaljenih reporterki i očekuje, poručile su Silvija Šeparović i Nataša Magdalenić Bantić u svojoj video podršci našoj kampanji – koja uskoro ulazi u svoj posljednji dan.

Novinarke koje su pod sloganom „We Shall Never Surrender“ duže od desetljeća radile jednu od najpopularnijih tjednih političkih emisija na Stojedinici u nekim, i za taj radio sretnijim vremenima, vrlo dobro - i na iskustvu vlastite kože - znaju što znači ustrajati u profesionalnoj neovisnosti.

Zato su se, iako Silvija živi u Europskoj uniji, a Nataša na otoku koji se odcijepio, potrudile snimiti ovaj video zajedno. Zajedno su potpisale i pet komada svog književnog prvijenca „Njezinih prvih dvadesetak“, njihov poklon za naše podupiratelje na Indiegogo platformi. Ova bogato opremljena knjiga s više od 500 stranica pregleda povijesti hrvatske samostalnosti onako kako su je Silvija i Nataša dokumentirale na terenu, nestala je u kampanji doslovno preko noći. Najbržima će tako ostati vrijedna uspomena na to da „Ima nas!“ i na dan kad su svojim doprinosom podržali Lupigu.

Onima koji svoj perk još nisu odabrali, jer slobodnih perkova još uvijek ima, Nataša Magdalenić i Silvija Šeparović na kraju poručuju: „Lupite šakom o stol, recite dosta ludilu i glupostima, podržite prijatelje iz Lupige. Ima ih! Svijetle u mraku.”

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube/Novilist.hr

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.