Seks na zambijski način

Navar Glibotić

1. lipnja 2004.

Seks na zambijski način

Evo, nakon laganog odmora i punjenja baterija dođem na Lupigu i vidim da je na naslovnoj stranici samo jedna, jedina novica u kojoj se spominje seks. Uf, odmah zaključim kako to nikako nije u redu i kako se takva nepravda mora ispraviti, i to pod hitno, odmah. I tako pronađem jednu zanimljivu priču o Zambijcu i njegovoj seksi ljubavnici, još neutvrđenog spola

No, ovo je jedan poseban način seksa. Zapravo i nije toliko poseban način seksa koliko učesnici tog čina, tj. hebanja, hebavanja. Dakle, čovjek si dao truda našao ljubavnicu i "kresnuo" je. Ništa novo, jel' da? To bi svi mi htjeli. Ili bar većina nas. Ali, njegova je ljubavnica, vjerovali ili ne, kokoška. Ili pjetao, to još nije utvrđeno. No, nije toliko niti bitno, jer mu kršćanska ispravnost odabira spolova vjerojatno ne bi bila uzeta kao olakotna okolnost pri potencijalnom suđenju ili čemu već.

Interesantno je da ga je u njegovoj zabavi zatekla žena, ali na žalost ne zna se što je u toj prigodi rečeno. Vrlo vjerojatno "draga, nije onako kako izgleda" ili "ah, objasnit ću ti, sve ima logično objašnjenje". Istraumatiziran muškarac odlučio se na samoubojstvo, jer je vrlo vjerojatno smatrao da svijet neće shvatiti ljubav njega i njegove "bejbe".

Cijeli, ako se tako može nazvati, incident, završio je asasinacijom nesretne pernate seks-mašine. Zašto su se vlasti odlučile na takav radikalan potez, nije jasno. Navodno su smatrali da je koka pretrpjela traume koje se ne mogu nadomjestiti, ali je o tome nisu pitali.